Fönsterbyte "Elitfönster på plats". Trevligt bemötande och bra kommunikation kring projektet. Enkelt att komma i kontakt med och bra tillgänglighet.
8 omdömen om Karl-Johan Strömqvist
Tyvärr blev beställningen av fönstrena försenade pga att fel datum angavs, detta informerades inte utan jag var själv tvungen att kontakta flera gånger för att förstå vad som händer. När installationen är klar så är det fel fönster som levereras. Personen i fråga säger att det borde fixas men får ändå inte något datum på när, detta borde planeras in direkt tycker jag. Kunden borde alltid bli informerad om vad som händer, kunden ska inte behöva ringa och fråga vad som händer och sker.
Bra och trevligt bemötande och mycket duktiga montörer.
Fått den fina hjälp och info som jag önskade.
Allt har fungerat bra, leveranstider montering etc.
Seriös. Snabba svar. God kommunikation. Ringde o följde upp. Höll kontakten. Kom förbi o kikade vid montering. Professionell.
Snabba svar och ett trevligt bemötande på våra frågor angående vårt byte av källarfönster. Fel foder och fönster smygar fick bytas på grund av felleverans men det löstes till belåtenhet. Vi är väldigt nöjd med hela fönsterbyte projektet.
Karl-Johan var trevlig och ingav ett kompetent intryck när han var på besök för offert. Dessvärre blev det bara värre efter detta. Återkoppling och uppdatering existerade inte, jag fick alltid "jaga" honom för att få en uppdatering. Jag fick höra ursäkter efter ursäkter varför vi aldrig fick montörer som skulle installera. Massa löften, och aldrig återkoppling. En leverans som brukar ta 10-14 veckor är fortfarande inte helt klar efter underskrift den 15e maj (24 veckor). Information kring extraarbete stämde inte alls...