Torsten Andersson

Torsten Andersson

4.8 / 5 baserat på 6 omdömen

Läs vad 6 Läs vad Torsten Andersson

 • skrev om Torsten Andersson en del av Elitfönster På Plats Norrtälje
  2022-05-17 Verifierad kund
  Torsten är trevlig och proffsig och ser till kundens bästa.
  Gilla
 • skrev om Torsten Andersson en del av Elitfönster På Plats Norrtälje
  2022-05-17 Verifierad kund
  Han visar stor Proffessionalitet
  Gilla
 • skrev om Torsten Andersson en del av Elitfönster På Plats Norrtälje
  2022-05-06 Verifierad kund
  Han har god kunskap om fönster och har hjälp mig att välja bra produkter.
  alllt gick enligt plan, både med fönster och dörrar.
  Gilla
 • Mikael B
  skrev om Torsten Andersson en del av Elitfönster På Plats Norrtälje
  2022-05-02 Verifierad kund
  Vid den första kontakten med Elitfönster fick vi en personlig kontakt som åkte till vårt fritidshus och gjorde en första bedömning av det arbete som vi önskade. Torsten Andersson gav ett mycket professionellt intryck och under hela processen hade vi en mycket bra dialog. Datum för produktion, leverans och arbete gjordes i samförstånd vilket ökade vårt förtroende för Elitfönster och Torsten. Vi beställde 10 fönster och två fönsterdörrar vilka levererades i tid. Innan produktion av fönster och dörrar gjordes kontrollmätningar på plats. Arbetet tog 4 dagar totalt med ett resultat som överträffade våra förväntningar. Fönster, foder mm sattes på plats med en noggrannhet som imponerade. Slutresultatet blev extremt bra. Stort tack till Elitfönster och Torsten Andersson men även till Martin Ramberg som utförde själva arbetet med stor profession.
  Gilla
 • 2021-07-02 Insamlad av företaget
  Torsten Andersson på Elitfönster på Plats är en lyhörd, kunnig och trevlig säljare som jag har största förtroende för. Elitfönster löste uppdraget och tillverkade fönster som ritats av en tidigare stadsarkitekt i Norrtälje kommun. Vi är mycket nöjda med bytet av fönster och dörrar på 4 byggnader på vårt fritidsställe på Väddö i Roslagen. Allt har gått snabbt och smidigt. // Pontus
  Gilla
 • 2021-02-17 Insamlad av företaget
  Toppklass på fönster, dörrar, säljare och hantverkare!

  Mycket bra bemötande från säljare, som var lyhörd för alla våra önskemål. Montage utfört av mycket duktiga hantverkare som löste alla utmaningar på ett mycket bra sätt dessutom på utsatt tid. Jämfört med de andra leverantörerna som vi tog in offert från var Elitfönster mycket konkurrenskraftiga.
  Gilla