Alla kategorier Elektriker Stockholms län Täby EMMA Elinstallationer

EMMA Elinstallationer

Reprovägen 6, 183 77 Täby — Visa karta

4.9 i betyg av 183 rekommendationer
EMMA Elinstallationer är ett elinstallationsföretag som jobbar mot hela Storstockholm och även Stockholms skärgård. Våra tjänster vänder sig till privatpersoner, bostadsrättsföreningar, företag, entreprenader, fastighetsförvaltare och byggföretag.

Vi har idag samarbeten med flera byggföretag, målare, rörmokare, plattsättare för att kunna erbjuda kunden en helhetslösning vid sitt byggprojekt.

Verksamheten startade år 2007 och i mars 2013 omorganiserades företaget och bildade ett renodlat elinstallationsföretag vid namn EMMA Elinstallationer AB.

Namnet EMMA kommer från de två första bokstäverna i Emil och Mathias som är bolagets grundare.

Läs vad 183 kunder tycker om EMMA Elinstallationer

 • Juha A
  Juha A skrev om EMMA Elinstallationer
  Utmärkt service! Stort tack! VI hade tidigare anlitat elektriker som verkligen inte gjort sitt jobb. Sedan hittade vi till er på EMMA och servicen både online och på plats var ju super! Allt gick så smidigt, professionellt och bra. Läs mer
  2018-02-16 Mattias L svarar Juha A
  Tack för dina fina ord!
  Vi gör vårt yttersta för att du som kund ska vara nöjd. Jobben blir liksom roligare då!

  Med vänlig hälsning,
  Mattias Ljunggren
  EMMA Elinstallationer
  gillar detta
 • Mikael S
  Mikael S skrev om EMMA Elinstallationer
  Leverantören till en transformator hade inte grejorna hemma. När jag ringde Emma El och frågade om leveranstid så erbjöd sig Mattias istället att åka till Norrtälje och hämta transformatorn i en butik där. Det kallar jag service! Läs mer
  2018-02-16 Mattias L svarar Mikael S
  Tack för dina fina ord!

  Önskar dig en trevlig helg!

  Med vänlig hälsning
  Mattias Ljunggren
  EMMA Elinstallationer
  gillar detta
 • Anna S
  Anna S skrev om EMMA Elinstallationer
  Skickade offertförfrågan via Reco för montering av 4 st taklampor. Det första företaget jag kontaktade som fanns i mitt område svarade inte och Reco skickade vidare förfrågan till några andra firmor. EMMA var de enda som svarade.

  Snabbt bokades en tid för montering via mejl (som de för övrigt är ruskigt snabba att svara på). Jag fick ett förslag på en tidigare tid men de anpassade sig efter den tid som jag kunde. Proffsigt!
  Dagen D och elektriker Daniel tillsammans med en lärling (minns inte hennes namn nu) var på plats. Lättsamma och trevliga människor att ha att göra med. Inget krångel. Arbetet tog lite drygt en timma.

  Jag är supernöjd! Rekommenderar definitivt den här firman och kommer att söka mig till EMMA i första hand när det blir dags för något annat elektriskt arbete. Det är så här man sköter en firma och kundkontakter! Läs mer
  2018-02-14 Mattias L svarar Anna S
  Tack för dina fina ord.
  Vår målsättning är att du som kund ska ha ett svar inom 24h, helst samma dag.
  Vi jobbar hårt med att säkerställa framtidens elektriker, så att vi hjälper lärlingar att komma i arbete är viktigt för oss.
  Tack för att du såg det!

  Med vänlig hälsning
  Mattias Ljunggren
  EMMA Elinstallationer
  gillar detta
 • Mikael E
  Mikael E skrev om EMMA Elinstallationer
  Mycket nöjd. Trevlig, hjälpsam, proffsigt utfört! Läs mer
  2018-02-14 EMMA Elinstallationer AB svarar Mikael E
  Tack för dina fina ord

  Mvh
  Mattias Ljunggren
  EMMA Elinstallationer
  gillar detta
 • Jens F
  Jens F skrev om EMMA Elinstallationer
  Seriös leverantör. Tydliga och bra bemötande. Hjälpte oss med installation av eluttag i badrummet, flyttade armatur på altanen, satte in nya led spotar i våra köksskåp och installerade trädgårdsbelysning.
  Elektrikern från EMMA var väldigt trevlig och hjälpsam. Han kollade av eventuella oklarheter med oss innan han utförde något moment. Läs mer
  2017-11-19 Mattias L svarar Jens F
  Tack för dina fina ord!
  Vi försöker alltid att var helt tydliga redan vid första kontakten. Vi är öppna med de kostnaderna för arbetet som kunden kan förvänta sig, när jobbet är utfört.

  Med vänlig hälsning,
  Mattias Ljunggren
  EMMA Elinstallationer
  gillar detta
 • Hans M
  Hans M skrev om EMMA Elinstallationer
  Allt har fungerat bra från första kontakt. Snabb återkoppling
  med tydlig offert och rimlig tid från att jag valde er till ni kunde
  utföra uppdraget.
  Elektrikern var punktlig, kunnig och utförde jobbet på den tid
  man kunde förvänta sig - dessutom trevlig!

  Jag är helt nöjd med hur EMMA levde upp till mina förväntningar. Läs mer
  2017-11-15 Mattias L svarar Hans M
  Hej Hans!
  Tack för dina fina ord!
  Precis så som du upplevde oss vill vi att alla ska kunna uppleva oss.
  Önskar dig en trevlig vinter!

  Med vänlig hälsning
  MATTIAS LJUNGGREN
  EMMA Elinstallationer
  gillar detta
 • Per A
  Per A skrev om EMMA Elinstallationer
  Vi fick hjälp av EMMA med att gå igenom och åtgärda lampinstallationer i köket som inte fungerade tillfredställande (utförda av tidigare ägaren av lägenheten). Tillsammans kom vi fram till att byta ut till exempel några lampor under köksskåpen som vi ersatte med LED-lister. Installatören var oerhört trevlig, tillmötesgående och förklarade pedagogiskt när det var saker vi inte förstod eller var osäkra på. Vi är supernöjda med jobbet. Den nya lösningen är i princip underhållsfri och de dimbara ljuskällorna gör köket till en mycket trevligare miljö nu när höstmörkret faller på. Läs mer
  2017-11-15 Mattias L svarar Per A
  Hej!
  Tack för dina fina ord.
  Vi försöker alltid att hitta den bästa lösningen för kunden och kunden ska känna sig trygg när vi lämnar.
  Nu hoppas vi på mörka kvällar så ni får njuta av ert nya ljus. Minsta fråga så är det bara att kontakta oss.

  MVH
  MATTIAS LJUNGGREN
  EMMA Elinstallationer
  gillar detta
 • Jeanette L
  Jeanette L skrev om EMMA Elinstallationer
  Superproffsig från början till slut. Glömde dock att bekräfta tiden de skulle komma per mail! Läs mer
  2017-11-01 Mattias L svarar Jeanette L
  Hej!
  Tack för dina fina ord.
  Att vi missat att informera ankomsttiden är i så fall en miss av oss. Det ska vi göra eller i alla fall på ett ungefär. Hoppas att det löste sig till det bästa ändå och att du inte fick fel i ditt schema.
  Önskar dig en fin höst.

  MVH
  Mattias Ljunggren
  EMMA Elinstallationer.
  gillar detta
 • Louise U
  Louise U skrev om EMMA Elinstallationer
  Vi är glada att vi äntligen har hittat riktigt bra elektriker, Emma El. De svarar snabbt, kommer snabbt, är engagerade, trevliga och gör ett utmärkt jobb till en rimlig kostnad. Läs mer
  2017-10-28 Mattias L svarar Louise U
  TACK för din fina ord!
  Ditt betyg och recension visar att allt vi står för stämmer. För oss är det viktigt att både kund och utförare är nöjda! Vi kämpar varje dag med att göra vårt yttersta (från kontor till elektriker) för att göra ett bra jobb hemma hos dig som kund!
  Önskar dig en fantastisk höst!
  Med vänlig hälsning,
  Mattias Ljunggren
  EMMA Elinstallationer
  gillar detta
 • Hoa L
  Hoa L skrev om EMMA Elinstallationer
  Proffsiga, snabba och otroligt bra att ha att göra med! Läs mer
  2017-10-27 Mattias L svarar Hoa L
  Tack för dina fina ord.
  Vi hjälper dig gärna nästa gång om du får problem med elen i er bostad.
  MVH
  Mattias Ljunggren
  EMMA Elinstallationer
  gillar detta
 • Linnea A
  Linnea A skrev om EMMA Elinstallationer
  Mycket märkligt bemötande. Blev nekad jobb då jag ställde för många frågor.
  Kanske har utmärkelsen stigit dom åt huvudet..
  Som kund måste jag få ha möjligheten att ställa frågor och också ifrågasätta tidsåtgång osv utan att bli anklagad för att vara en jobbig kund som garanterat kommer klaga och ställa till trubbel efter utför jobb?!?
  Oseriöst då jag antar att tidigare erfarenheter gjort Emma el misstänksamma. Dvs många tidigare missnöjda kunder även om det inte syns här.
  Rekommenderar inte denna elektriker pga ovanstående bemötande. Läs mer
  2017-10-03 Mattias L svarar Linnea A
  Hej Linnea.
  Tråkigt att du känner så. Vi känner bara att både kund och utförare ska vara helt överens innan arbetet startar. Vi lägger ingen värdering i antal frågor eller liknande. Jag har absolut inte anklagat dig för att vara en jobbig kund! Eller att du "garanterat kommer att ställa till trubbel efter utfört jobb". Det vet du också.
  På Reco.se ska man absolut recensera sin upplevelse av företaget man anlitar. Vi tycker att det är bra för branschen. En viktig sak är dock att man håller sig till sanning. Att komma med anklagelser som inte är sanna gör mig ledsen, då varken jag eller EMMA Elinstallationer aldrig uppträder på det vis du beskriver. Anledningen till att jag valde att avstå ditt uppdrag var magkänslan över att vi inte kommer att vara helt överens när uppdraget är slutfört. precis som jag sa i telefonen. Då tycker jag att det är rätt både för dig och mig att du hittar en annan utförare som gör uppdraget åt dig. Som jag också sa i vårt samtal.
  EMMA Elinstallationer är absolut inte felfria men vi står för de ev. fel som uppkommer och rättar till. Detta för att kunden ska känna sig nöjd och trygg. Vi är vinnare av årets hantverkare som är en ren bedömning från kunder. Ett pris som delas ut på en stor gala varje år. Vi arbetar hårt för att personalen ska känna sig uppskattade och just för nöjda kunder. Vi arbetar också i skolor för att ta fram morgondagens elektriker, tar emot praktikanter och hjälper nya elektriker till en anställning.

  Till sist så önskar jag dig lycka till och jag är säker på att du kommer att få det fint i ditt hem med dina nya armaturer.

  MVH
  MATTIAS LJUNGGREN
  EMMA Elinstallationer
  2017-10-03 Linnea A svarar Mattias L
  Ja Mattias, fint av dig att ta dig tid att besvara min recension med ett så långt och detaljerat svar. Du lyckades klämma in rätt mycket goodwill för företaget där.
  Jag har absolut inte farit med osanning utan delat med mig av min uppfattning av vårt samtal. Nu har jag av dig blivit både antagen för att vara en jobbig kund som din magkänsla säger inte kommer vara nöjd med utfört arbete och lögnare då jag förmedlade detta i föregående recension.
  Toppen!
  Som sagt anlita gärna denna firma om ni tycker det känns ok med 3-5 timmar för att sätta upp några lampor och bli debiterade för utflykter för att införskaffa material, det var nämligen detta jag ställde frågor kring och tydligen var det känslig mark.
  /Linnéa
  Läs mer genom att expandera tråden +
  gillar detta
 • Jesper R
  Jesper R skrev om EMMA Elinstallationer
  Behövde hjälp med eljobb i bastun. Ett mycket proffsigt bemötande från första kontakt. Snabb återkoppling och snabbt genomfört arbete. Alltihop till ett bra pris dessutom. Allt som allt supernöjd med jobbet, klar rekommendation. Läs mer
  2017-10-12 Mattias L svarar Jesper R
  Hej!
  Tack för dina fina ord.
  Vi försöker att jobba så fort vi kan utan att tumma på elsäkerheten. Från kontoret ända ut till elektrikers som är på plats hemma hos dig.
  Ha en skön höst.

  MVH
  Mattias Ljunggren
  EMMA Elinstallationer
  gillar detta
 • Michael S
  Michael S skrev om EMMA Elinstallationer
  Jag anlitade EMMA installationer för att få hjälp med att installera ett eluttag på min Balkong.
  Detta arbete utfördes snabbt och till full belåtenhet.

  Bemötandet har varit mycket bra från början till slut.

  Skulle inte tveka en sekund att anlita dem igen. Läs mer
  2017-09-19 Mattias L svarar Michael S
  Tack för dina fina ord!
  vi strävar alltid efter att kunna ge bra service och korrekta utföra arbeten.
  Ha en skön höst!

  //Mattias Ljunggren
  EMMA Elinstallationer
  gillar detta
 • Margareta
  Margareta skrev om EMMA Elinstallationer
  Ett mycket bra bemötande från första kontakten till avslutat arbete. Elektrikern Artur är noggrann, smidig och kom på bra lösningar på problem. Jag är mycket nöjd med arbetet, kontakten och priset. Rekommenderar denna firma Läs mer
  2017-09-18 Mattias L svarar Margareta
  Tack för dina fina ord!
  Det är precis vad vi kämpar varje dag att våra kunder ska få uppleva.

  Med vänlig hälsning,
  Mattias Ljunggren
  EMMA Elinstallationer
  gillar detta
 • Johan S
  Johan S skrev om EMMA Elinstallationer
  Adam från EMMA Elinstallationer AB hjälpte oss att felsöka och åtgärda ett eluttag utomhus, samt att byta ut en brandfarlig installation av halogenspottar mot led- spottar.

  Adam var mycket trevlig, kunnig och jobbade snabbt.
  Han såg till att det blev bästa/snyggaste lösningen med nästintill osynlig kabeldragning.
  Adam sparade dessutom pengar åt oss genom bra rekommendation av produkter.

  Kort sagt en utmärkt insats!

  Jag rekommenderar verkligen Emma Elinstallationer! Läs mer
  2017-09-07 Mattias L svarar Johan S
  Tack för dina ord!
  Vi ska alltid försöka att hjälp till i valet av materiel och även ,om möjlighet finns, spara pengar åt våra kunder.
  Jag ska se till att Adam får ta del av dina ord!

  Med vänlig hälsning,
  Mattias Ljunggren
  EMMA Elinstallationer
  gillar detta
 • Sara B
  Sara B skrev om EMMA Elinstallationer
  Jättebra företag, rekommenderas varmt. Bra utfört arbete, punktligt, trevlig kontakt både med elektrikern André och inte minst Ulrika på ekonomiavdelningen. Kunniga och tillmötesgående. Läs mer
  2017-08-24 Mattias L svarar Sara B
  Hej Sara!
  Tack för dina fina ord. Just punktligheten är viktig för oss, skulle vi vara sena så ska vi kontakt kunden. Trevligheten är ju enkel, när man har trevliga kunder som du!
  Ha en fin dag!

  Mattias Ljunggren
  EMMA ELINSTALLATIONER
  gillar detta
 • Anestis S
  Anestis S skrev om EMMA Elinstallationer
  Vi behövde hjälp med små reparationer på en underskåpsarmatur och köksfläkten. Killarna från EMMA var punktliga, trevliga och kunde fixa allt smidigt och snabbt! Kontakten med företaget före och efter var lika bra. EMMA är verkligen att rekommendera för allt arbete med elinstallationer! Läs mer
  2017-06-30 Mattias L svarar Anestis S
  Tack för dina fina ord!
  För oss är det viktigt att hålla tider! Om vi inte lyckas med detta så ska kunden direkt bli informerad. På så sätt kan kunden ta beslut om ny tid eller vänta in oss.
  Alla vet ju att det kan hända saker på dagen och har oftast förståelse, bara man meddelar!

  Med vänlig hälsning,
  Mattias Ljunggren
  EMMA Elinstallationer
  gillar detta
 • Mats A
  Mats A skrev om EMMA Elinstallationer
  Snabbt och smidigt fixat till bra pris! Alla jag var i kontakt med var desutom mycket trevliga. Kan inte annat än att vara mycket nöjd! Läs mer
  2017-06-22 Emil S svarar Mats A
  Tack för dina fina ord!
  Önskar dig en trevlig midsommar.

  Med vänlig hälsning
  Mattias Ljunggren
  Emma Elinstallationer
  gillar detta
 • Mats W
  Mats W skrev om EMMA Elinstallationer
  Behövde hjälp med slutinstallation av fiber samt diverse el-arbeten såsom uppmontering av utelampor. EMMA tog kontakt med mig snabbt efter min intresseförfrågan samt informerade tydligt om kostnadsbild. Elektrikern som hjälpte oss dök upp på överenskommen tid och gjorde ett fantastiskt jobb. Snabb, noggrann och hittade lösningar på problem som uppstod. Kvaliteten på topp! Kan starkt rekommendera EMMA Elinstallationer. Läs mer
  2017-06-19 Mattias L svarar Mats W
  Tack för dina fina ord!
  Det är så vi ska jobba och med en smidig kund som blir det alltid bästa resultat!

  MVH
  Mattias Ljunggren
  Emma Elinstallationer
  gillar detta
 • Carl B
  Carl B skrev om EMMA Elinstallationer
  Väl utfört - snabbt och smidigt. Rimligt pris!

  Rekommenderas. Läs mer
  2017-06-09 Mattias L svarar Carl B
  Tack för dina fina ord!
  Vi debiterar enbart för den tid som går åt och försöker alltid tänka ekonomiskt för både kunden och oss!

  Med vänlig hälsning,
  Mattias Ljunggren
  Emma elinstallationer
  gillar detta
 • Ann-Catrine F
  Ann-Catrine F skrev om EMMA Elinstallationer
  Ringde upp på måndagen och lovades att de skulle ringa tillbaka vilket inte gjordes under dagen så först blev jag lite misstänksam. Hade nämligen precis råkat ur för en elektriker som inte dök upp på utsatt tid eller hörde av sig så jag fick lite onda aningar. Men jag ringde upp dagen därpå och blev då nästan omedelbart kontaktad och fick hjälp med det jag behövde redan dagen efter. Mitt ärende var en ny elinstallation till tvättmaskinen i badrummet. Det kom en trevlig och duktig elektrikeroich åtgärdade mitt problem. Sammanfattningsvis så är jag mycket nöjd. Läs mer
  2017-05-17 Mattias L svarar Ann-Catrine F
  Tack för dina fina ord!
  Jag ber verkligen om ursäkt för att jag missade att återkoppla till dig och är väldigt tacksam att du ringde upp igen. Vår önskan är att kunden ska få återkoppling samma dag absolut senaste dagen efter. I ditt fall hade jag lovat att ringa upp, men missade detta.
  Skönt att höra att tvättmaskinen nu är inkopplad och säker.
  Önskar dig en trevlig sommar!

  MVH
  Mattias Ljunggren
  EMMA Elinstallationer
  gillar detta
 • Nina J
  Nina J skrev om EMMA Elinstallationer
  Hej,
  Kontaktade Emma med mycket kort varsel och 1,5 dag senare stod Danne i hallen precis den tid som var överenskommet. Två timmar senare hade han installerat ny fläkt och satt upp en lampa i badrummet. Trevlig, lösningsorienterad och kompetent. Är supernöjd. Tack hls Nina Jonsson Läs mer
  2017-05-12 Mattias L svarar Nina J
  Tack för dina fina ord!
  Vi försöker alltid att tillmötesgå kunderna i den utsträckning det går. Kul att du blev nöjd!

  Med vänlig hälsning,
  Mattias Ljunggren
  EMMA Elinstallationer
  gillar detta
 • Carola B
  Carola B skrev om EMMA Elinstallationer
  Henke gjorde ett jättebra jobb med att dra in el i vår nybyggda friggebod. Punktligt och proffsigt, kunde inte ha blivit bättre! Läs mer
  2017-05-11 Mattias L svarar Carola B
  Tack för dina fina ord!
  Jag vidarebefordrar detta till Henrik.
  Skönt å veta att vårt arbete ger fina resultat!

  MVH
  Mattias Ljunggren
  EMMA Elinstallationer
  gillar detta
 • Adam D
  Adam D skrev om EMMA Elinstallationer
  Bra bemötande, snabb installation, bra pris Läs mer
  2017-05-04 Mattias L svarar Adam D
  Tack för dina fina ord!
  Det är så vi ska jobba.

  Med vänlig hälsning
  Mattias Ljunggren
  EMMA Elinstallationer
  gillar detta
 • Eva M
  Eva M skrev om EMMA Elinstallationer
  Kan verkligen rekommendera denna elfirma. Jobbet hemma hos mig utfördes snyggt och proffsigt och jag är helt nöjd. Jag är så glad att jag hittade EMMA El! Läs mer
  2017-04-25 Mattias L svarar Eva M
  Tack för dina fina ord!
  Vi är också glada att du hittade oss.

  MVH
  Mattias Ljunggren
  EMMA Elinstallationer
  gillar detta
 • Janne L
  Janne L skrev om EMMA Elinstallationer
  J*vligt bra elfirma. Kom snabbt, trevlig elektriker (Danne) som var mycket noggrann och gav tips och rekommendationer under arbetets gång. Tack för bra utfört arbete i vår trapp! Läs mer
  2017-04-12 Mattias L svarar Janne L
  Tack för dina fina ord!
  Vi försöker hela tiden vara så flexibla vi kan utan att tumma på elsäkerheten. Det tjänar du på som kund och vi tjänar på det tack vare era fina rekommendationer.

  Önskar er en trevlig påsk!

  Med vänlig hälsning
  Mattias Ljunggren
  EMMA Elinstallationer
  gillar detta
 • Eva W
  Eva W skrev om EMMA Elinstallationer
  Trevligt bemötande, snabb service och väl utfört arbete. Läs mer
  2017-04-12 Mattias L svarar Eva W
  Tack för dina fina ord.
  För oss är de tre saker du nämner väldigt viktiga för att kunden ska känna sig trygg efter vårt arbete.

  Önskar dig er trevlig påsk!

  Med vänlig hälsning
  Mattias Ljunggren
  EMMA Elinstallationer
  gillar detta
 • Dag F
  Dag F skrev om EMMA Elinstallationer
  Renoverade all el i villan. Proffsigt och effektivt. Genomgående trevliga och ordentliga killar och tjej, som höll världens bästa ordning under det rätt omfattande jobbet. Kom med kloka alternativ och förslag på förbättringar. Allt fungerar precis som det skall. Kan faktiskt inte bli bättre. Priset? Helt i linje med offerten. Lätt att rekommendera! Läs mer
  2017-04-12 Mattias L svarar Dag F
  Tack för dina fina ord!
  Ordning och reda är viktigt för oss. Om det skulle vara så att offerten inte stämmer överens med verkligheten så ska vi tydligt och snabbt ta en ny diskussion med kunden om hur vi ska gå vidare med projektet. Är det bara små avvikelser så är det självklart offerten som gäller.

  Önskar dig en trevlig påsk!

  Med vänlig hälsning
  Mattias Ljunggren
  Emma Elinstallationer
  gillar detta
 • Elisabeth G
  Elisabeth G skrev om EMMA Elinstallationer
  Fick hjälp med kort varsel. Elektrikern kom på exakt tid. Är nöjd. Läs mer
  2017-04-12 Mattias L svarar Elisabeth G
  Tack för dina fina ord!
  Det är alltid värt att kontakta oss, även för snabba jobb. Är vi i närheten, som i ditt fall, så kanske det gåt att lösa.

  Önskar dig en trevlig påsk!

  Med vänlig hälsning
  MattiasLjunggren
  EMMA Elinstallationer
  gillar detta
 • Monica O
  Monica O skrev om EMMA Elinstallationer
  Så fina bra å snabba ( utan att vara slarviga) eljobb!
  Ett supermodernt företagskoncept.
  Vill använda er varje gång jag ska ha något fixat med elen.
  Monica Opel Läs mer
  2017-03-28 EMMA Elinstallationer svarar Monica O
  Tack för dina fina ord.
  Vi försöker alltid att vara så snabba det går.
  EMMA Elinstallationer är ett värderingsstyrt bolag och hos oss är alla välkomna bara man är en bra person!
  Läs gärna mer om våra värderingar på www.emmael.se
  gillar detta
 • Sandra L
  Sandra L skrev om EMMA Elinstallationer
  Punktliga, kompetenta, proffsiga och trevliga! Läs mer
  2017-03-28 EMMA Elinstallationer svarar Sandra L
  Tack för dina ord.
  För oss är det viktigt att komma i tid. Om vi inte kommer i tid så försöker vi alltid att ringa och informera er kunder om detta. information kommer man långt på.

  Ha det skönt i värmen nu!

  //Mattias Ljunggren
  EMMA Elinstallationer
  gillar detta
 • Jan S
  Jan S skrev om EMMA Elinstallationer
  Behövde hjälp med dragning av el i nybyggt garage, och kontaktade därför EMMA. Inom några få dagar så träffades vi och jag fick en rimlig offert.

  Sedan väldigt snabbt efteråt kom de och utförde jobbet. Det blev bra gjort, och gick något snabbare än deras uppskattning i offert. Fakturan kom på den faktiska arbetstiden (dvs mindre än offert), vilket jag så klart uppskattar

  Jag kommer säkert anlita dem igen Läs mer
  2017-03-28 EMMA Elinstallationer svarar Jan S
  Tack för dina ord.
  Offerten från oss är ofta en uppskattad offert av en arbetsledare. Det händer ofta att jobbet går fortare. I denna typ av offert så betalar ju kunden självklart enbart för faktiskt arbetstid.
  Kul att du uppskattar detta.

  Med vänlig hälsning
  Mattias Ljunggren
  EMMA Elinstallationer
  gillar detta
 • Sofia L
  Sofia L skrev om EMMA Elinstallationer
  Snabb respons på min förfrågan. Mycket trevliga, tydlig info, punktliga. Mycket hög service. Levererade enl överenskommelse och superbra på att planera och gjorde bra lösningar.
  Köpte elinsatallation i ny innervägg. Uttag och omdraging. Otroligt bra bemötande och hög kvalitet på arbetet. Läs mer
  2017-03-28 EMMA Elinstallationer svarar Sofia L
  Tack för dina fina ord.
  Våra elektriker jobbar hårt varje dag för att uppfylla EMMA Elinstallationers goda rykte och värderingar. Kul att det syns ute på fältet.

  MVH
  MATTIAS LJUNGGREN
  EMMA Elinstallationer
  gillar detta
 • Petra L
  Petra L skrev om EMMA Elinstallationer
  Behövde hjälp med lite småjobb i min lägenhet och anlitade Emma El! Mycket nöjd med allt! Snabba svar på mail, punktliga, tydliga med pris etc, serviceminded och trevliga samt kunniga i utförandet! Kommer abslolut både rekommendera och anlta Emma El igen när jag behöver elektriker! Läs mer
  2017-03-28 EMMA Elinstallationer svarar Petra L
  Tack för dina fina ord.
  Inget jobb är för litet för oss. För oss kanske det är enkelt att fixa felet, men för kunden kanske det är ovärderligt med hjälpen. Så alla jobb är viktiga på sitt sätt.

  MVH
  Mattias Ljunggren
  EMMA Elinstallationer
  gillar detta
 • Henrik R
  Henrik R skrev om EMMA Elinstallationer
  Jag anlitade Emma Elinstallationer för ett mindre jobb och blev mkt positivt överraskad, håller det dom lovar, mkt kompetent och serviceminded personal och konkurrenskraftiga priser, allt det jag värdesätter. Kommer garanterat anlita dom igen när behov uppstår. Läs mer
  2017-03-28 EMMA Elinstallationer svarar Henrik R
  Tack för dina ord!
  Du är välkommen nästa gång du behöver vår hjälp. Vi har även kontakter i andra branscher om det är annat än el du behöver hjälp med i ert hem.

  MVH
  Mattias Ljunggren
  EMMA Elinstallationer
  gillar detta
 • Mats R
  Mats R skrev om EMMA Elinstallationer
  Fick hjälp av EMMA med en mindre elinstallation. Jag blev imponerad av hur snabbt jag fick återkoppling med en uppskattad kostnad och ett tidsförslag för installationsdatum. Elektrikern kom på avtalad tid, var trevlig och glad, samt städade efter sig. Jag vågar rekommenderar EMMA till alla mina vänner och kommer garanterat höra av mig till dem vid framtida behov. /Mats Läs mer
  2017-04-12 Mattias L svarar Mats R
  Tack för dina fina ord!
  Känns skönt att veta att vi jobbar på rätt sätt. Hela vägen från oss på kontoret till alla våra duktiga elektriker.

  Önskar dig en trevlig påsk!

  MVH
  Mattias Ljunggren
  EMMA Elinstallationer
  gillar detta
 • David B
  David B skrev om EMMA Elinstallationer
  Ansvarstagande och service inriktat företag. Man känner sig trygg och väl omhändertagen.
  Rekommenderar verkligen Emma El.

  //Mycket nöjd kund Läs mer
  2017-04-12 Mattias L svarar David B
  Tack för dina fina ord!
  Det är två viktiga budskap vi vill att våra elektriker ska förmedla till våra kunder. Med dina ord så vet vi att det fungerar.

  Önskar dig en trevlig påsk.

  MVH
  Mattias Ljunggren
  EMMA Elinstallationer
  gillar detta
 • Sanna K
  Sanna K skrev om EMMA Elinstallationer
  Jag är jättenöjd. Kommer definitivt att anlita EmmaEl igen! Läs mer
  gillar detta
 • Kjell K
  Kjell K skrev om EMMA Elinstallationer
  Jag fick väldigt bra hjälp av Emma Elinstallationer. En av deras elektriker installerade bl a en jordfelsbrytare i huset. Jag kan varmt rekommendera dem. Läs mer
  gillar detta
 • Lina H
  Lina H skrev om EMMA Elinstallationer
  Proffsigt! Bra kommunikation, noggrant och snyggt utfört arbete på utsatt tid. Läs mer
  gillar detta
 • Jonas I
  Jonas I skrev om EMMA Elinstallationer
  Mycket bra och proffsigt! Allt enligt plan och pris. Läs mer
  gillar detta
 • Yvonne S
  Yvonne S skrev om EMMA Elinstallationer
  det bästa som har hänt vårt hus i Hässelby . Proffsigt bemötande och väldigt trevliga. Läs mer
  gillar detta
 • Hanna L
  Hanna L skrev om EMMA Elinstallationer
  Jag kan absolut rekommendera denna firma! Väl utfört uppdrag, på utsatt tid, tydliga priser och lätt att komma i kontakt med. Läs mer
  gillar detta
 • Yvette H
  Yvette H skrev om EMMA Elinstallationer
  Bra bemötande, verkligen serviceinriktade och problemlösare. Snabba och prisvärda. De har bytt ut mitt proppskåp, dragit 3 fas till spisen, bytt ut kontakter och lampknappar. Läs mer
  gillar detta
 • Joacim G
  Joacim G skrev om EMMA Elinstallationer
  Toppen, gjorde ett mycket seriöst och bra jobb. Läs mer
  gillar detta
 • Maria L
  Maria L skrev om EMMA Elinstallationer
  Jag tycker att bemötande och utfört arbete var bra. Läs mer
  gillar detta
 • Janne A
  Janne A skrev om EMMA Elinstallationer
  Liten miss med utskick av offerten, men mkt bra skött. Installationen mkt väl utförd. Jag är nöjd med arbetet. Läs mer
  gillar detta
 • Lars R
  Lars R skrev om EMMA Elinstallationer
  Imponerande Service känsla och duktiga, Mycket nöjd Läs mer
  gillar detta
 • Jaqueline M
  Jaqueline M skrev om EMMA Elinstallationer
  Toppenbetyg till EMMA elinstallationer. Rekommenderas! Läs mer
  gillar detta
 • Katarina L
  Katarina L skrev om EMMA Elinstallationer
  Jättetrevliga och snabba att svara på min förfrågan. Mejlade om status på beställningsvarorna och bokade in en tid och förklarade varför den behövde ombokas. Kom på utsatt tid, hälsade artigt och gjorde det de skulle på exakt den tid som angetts i offerten.
  Kan verkligen skicka mina varmaste rekommendationer! Läs mer
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Reprovägen 6, 183 77 Täby
Kategorier