Nils E
skrev om
Erikas Tak & Bygg AB
Jag bor i en radhuslänga i Tullinge! Radhuslängan mitt emot där jag bor bokade in en firma som ( Erikas Tak & Bygg) skulle lägga nya takpannor på deras länga.
Jag blev snabbt intresserad och kände att detta var nåt jag också ville göra men intresset från längan jag bor i var svalt och det kändes som att detta skulle ej bli av.
Men envis som jag är och magkänslan sa att jag tar kontakt med Erikas Tak ändå och kollar vad dom har att säga om att eventuellt ta åt sig mitt tak.
Började med att jag skickade ett mail där jag beskrev vad jag var ute efter och förklarade att jag var intresserad att lägga om taket och att de skulle lägga nytt tak mitt emot där jag bodde.
Fick snabbt svar tillbaka och ett otroligt proffsigt bemötande som innehöll allt jag frågade om och även mer än så.
Mailkontakten gick även över till att jag ringde dit för att fråga vissa saker som jag kom på under tiden. Jag fick då prata med en väldigt trevlig kvinna som heter Erika.
Våra samtal och hennes svar och motfrågor gjorde att jag fick känslan av att detta företag inte bara ville ta på sig massa jobb utan även göra ett bra jobb. Alltså allt jag hade hittat om Erikas Tak & Bygg på nätet kändes som att detta stämde (hittade bara bra saker)
Jag teknade ett avtal med Erikas Tak & Bygg där allt stod som vi pratat om och även ett nummer till en ansvarig om bygget som jag kunde ringa om jag hade frågor under tiden,men även om detta fans så hörde ändå Erika av sig via mail och samtal för att kolla att allt var bra och att jag var nöjd.
Ja hur blev då taket och hur tyckte jag att killarna som var här och jobbade. Ja taket både ser bra ut och känns väldigt bra vad jag kan säga. Killarna som gjorde jobbet såg verkligen ut som dom visste vad dom gjorde och var väldigt trevliga. Det som får mig att tycka killarna var trevliga är inte bara mitt betyg utan även mina pojkar på 5 och 3 år som verkligen saknar "farbröderna på taket" som dom kallade dom för, som alltid gav sig lite tid att vinka tillbaka och roppa hej tillbaka när pojkarna kom hen från förskolan.
Jag kan VARMT rekommendera Erikas Tak & Bygg och jag kommer absolut att ta in dom igen då jag har lite andra sker jag vill fixa till våren.
gillar detta