Oscar Parment
Oscar Parment är mäklare på Fastighetsbyrån Årsta
.Oscar Parment har varit registrerad mäklare sedan 2018-07. Oscar Parment har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-05 och har fått 131 omdömen med ett betyg på 4.9. Oscar Parment har haft 31 försäljningar sen 2022-06 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2022-06 - 2023-05
131 omdömen om Oscar Parment
Sedan starten hos Reco 2019
sålde sin lägenhet med hjälp av Oscar Parment en del av Fastighetsbyrån Årsta
Oscar hade ett väldigt trevligt bemötande och var tydlig och saklig i kommunikationen vilket jag som förstagångssäljare uppskattade. Jag hade nytt boende klart men med tillträde ca. åtta månader fram i tiden, trots det lyckades han i ett tidigt skede få till en försäljning till ett bra pris och med optimalt tillträde (vilket jag inte förväntade mig). Skulle starkt rekommendera Oscar!
sålde sin lägenhet med hjälp av Oscar Parment en del av Fastighetsbyrån Årsta
Trevlig, kunnig, flexibel, snabb o professionell. Mer än nöjd.
köpte sin lägenhet med hjälp av Oscar Parment en del av Fastighetsbyrån Årsta
Grymt kompetent inom området, bra bemötande, med andra ord en bra mäklare :)
sålde sin lägenhet med hjälp av Oscar Parment en del av Fastighetsbyrån Årsta
Förtroendeingivande för säljare, och tydligen även för köpare - eftersom köpeskillingen blev ganska bra.
köpte sin lägenhet med hjälp av Oscar Parment en del av Fastighetsbyrån Årsta
Väl mättande för en första gångs köpare som mig själv. Lugn och pedagogisk när vi gick igenom allt!
sålde sin lägenhet med hjälp av Oscar Parment en del av Fastighetsbyrån Årsta
på ett positivt och trevligt sätt
Jag upplever hela försäljningen, från vårt första möte till försäljning, visningar e t mycket positivt. Jag kände mig trygg. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Oscar Parment en del av Fastighetsbyrån Årsta
Vi blev professionellt och empatiskt bemötta av Oscar. Skulle absolut kontakta Oscar vid framtida försäljning av bostad.
sålde sin lägenhet med hjälp av Oscar Parment en del av Fastighetsbyrån Årsta
Mycket bra och trevligt. Sakligt och metodiskt, levde upp till förväntningarna!
sålde sin lägenhet med hjälp av Oscar Parment en del av Fastighetsbyrån Årsta
Vi har sedan sommaren 2020 haft kontakt med Oscar, där vi tog steget att under sommaren 2021 göra oss redo för försäljning genom att lägga ut vår bostad till ”På gång”-status hos Fastighetsbyrån.
1,5 år senare så hittade vi vår nästa bostad, där vi på bara någon dag kunde lägga ut bostaden till försäljning. Oscars tips om att göra sig redo oavsett om man ska sälja imorgon eller om 2 år var en nyckel till vår framgång.
Oscar har under hela processen varit väldigt service-minded och hjälpt oss att resonera fram rätt beslut.
Vår visning och sedamera försäljning gick väldigt bra. Stort tack Oscar för vårt samarbete! Vi rekommenderar starkt att kontakta Oscar för din nästa försäljning. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Oscar Parment en del av Fastighetsbyrån Årsta
Oscar hjälpte oss att sälja vårt hem med trygg hand, entusiasm och ett bra resultat på ett sätt som passade oss helt perfekt!