Ramona Girdea
Ramona Girdea är mäklare på Fastighetsbyrån Årsta
.Ramona Girdea har varit registrerad mäklare sedan 2018-02. Ramona Girdea har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-10 och har fått 103 omdömen med ett betyg på 4.8. Ramona Girdea har haft 35 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
103 omdömen om Ramona Girdea
Sedan starten hos Reco 2018
sålde sin lägenhet med hjälp av Ramona Girdea en del av Fastighetsbyrån Årsta
Ramona har från starten varit otroligt proffsig och service minded mot både mig och min sambo. Varför vi valde att fortsätta med Ramona som mäklare var för att hon är väldigt ärlig samtidigt som hon lyssnar på oss som säljare.
Från det att vi bestämde oss för att sälja hjälpte Ramona oss och på mindre än en vecka var lägenheten såld, och för ett riktigt bra pris också.
Har bara positivt att säga om Ramona och rekommenderar alla att ta hjälp av henne när ni vill sälja :) Hon lever verkligen upp till förväntningarna och mer! -
köpte sin lägenhet med hjälp av Ramona Girdea en del av Fastighetsbyrån Årsta
Ramona var super trevligt och hjälper mycket.
köpte sin lägenhet med hjälp av Ramona Girdea en del av Fastighetsbyrån Årsta
Ramona va supertrevlig och gav ett proffsigt intryck. Hon va påläst om bostaden och va lättillgänglig under hela processen.
sålde sin lägenhet med hjälp av Ramona Girdea en del av Fastighetsbyrån Årsta
Jag är mycket nöjd med Ramona, hon uppdaterade mig löpande så jag kände mig otroligt trygg under hela processen. Rekommenderar henne till 100%
köpte sin lägenhet med hjälp av Ramona Girdea en del av Fastighetsbyrån Årsta
Proffsig och trevlig som alltid gjorde sig tillgänglig att svara på frågor och funderingar.
köpte sin lägenhet med hjälp av Ramona Girdea en del av Fastighetsbyrån Årsta
Hon är mycket kunnig, ärlig och tillgänglig jämnt.
sålde sin lägenhet med hjälp av Ramona Girdea en del av Fastighetsbyrån Årsta
Ramona var positiv, engagerad och väldigt närvarande hela processen vilket gjorde oss väldigt trygga. Hon hjälpte till med alla frågor vi hade och höll oss hela tiden uppdaterade på vad som hände. Vi rekommenderar varmt Ramona!
Den bästa bostadsmäklaren i Årsta
sålde sin lägenhet med hjälp av Ramona Girdea en del av Fastighetsbyrån Årsta
Ramona har jobbat hård för att sälja vår lägenhet och lyckades, även förutsättningar var dåliga. Det var snabb och tydlig kommunikation per SMS eller mejl. Hon levde upp till mina förväntningar.
köpte sin lägenhet med hjälp av Ramona Girdea en del av Fastighetsbyrån Årsta
Trevlig, kompetent och noggrann.