Adam Falk

Adam Falk

Adam Falk är mäklare på Fastighetsbyrån Arvika

Adam Falk har varit registrerad mäklare sedan 2021-05. Adam Falk har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-06 och har fått 64 omdömen med ett betyg på 4.8. Adam Falk har haft 35 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-10 - 2023-09

64 omdömen om Adam Falk

Sedan starten hos Reco 2022
Irma Christina K
Charlottenberg

Är väldigt nöjd och belåten med Adam Falk som mäklare

Stein L
Skillingmark

Adam styrte prosessen og sørget for framdrift. Han skapte tillit både hos selger og kjøper. Underveis ga han fornuftige råd som vi fulgte.

Rudy M
Köpte en tomt med hjälp av Adam Falk en del av Fastighetsbyrån Arvika
Kinna

Adam has greatly helped us with acquiring the plot in Kinna. Currently, we live in the Netherlands, so most communication has to be done by email or phone. Adam took the time to explain everything and was always available when we had a question.

Marianne B
Köpte sitt hus med hjälp av Adam Falk en del av Fastighetsbyrån Arvika
Glava Glasbruk

Vi hadde meget gode erfaringer med Adam. Han ivaretok oss som kunde godt med informasjon og kontakt underveis i prosessen. Han var alltid tilgjengelig hvis det var noe vi lurte på.

Rose-Marie H
Allstakan

Blev mycket bra bemött. Hade igenkänning och var lyhörd. Fick kontinuerlig uppdatering av processen.

Karolin E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Adam Falk en del av Fastighetsbyrån Arvika
Styckåsen

Mycket trevlig och lättsam mäklare!

Pontus K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Adam Falk en del av Fastighetsbyrån Arvika
Styckåsen

Bra bemötande. Väldigt hjälpsam, lätt att få tag på. Förtroendeingivande.

Eva L
Edane

Jag tycker att allt har fungerat som vi hade förväntas oss . Vi har haft bra kontakt med honom . När vi skrev kontrakt med köparen så förklarade han bra när vi gick igenom alla papperen

Rikard O
Köpte sin lägenhet med hjälp av Adam Falk en del av Fastighetsbyrån Arvika
Strand

Proffsigt bemötande och väldigt hjälpsam till en snabb och smidig affär.

Susanne B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Adam Falk en del av Fastighetsbyrån Arvika
Strand

Bra bemötande, duktig och korrekt. Lätt att få kontakt med och lätt att prata med! Mycket nöjd med Adam. !!