Linn är en väldig duktig mäklare som är professionell och jobbar mycket effektivt. Hon bemöter kunden på ett bra sätt, hon lyssnar och tar åt sig information och framför det vidare till säljaren på ett mycket skickligt sett. Hon kommunicerar bra och är effektiv i sitt arbete. Hon är glad och positiv. Jag och min fru är mycket nöjda med Linn. Mvh Saad och Sahar Ahmad
Linn Andersson
Linn Andersson är mäklare på Fastighetsbyrån Borås
.Linn Andersson har varit registrerad mäklare sedan 2020-06. Linn Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-11 och har fått 23 omdömen med ett betyg på 5.0. Linn Andersson har haft 17 försäljningar sen 2024-08 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
2024-08 - 2025-03
23 omdömen om Linn Andersson
Har bara blivit bemött bra och fått den hjälp jag behöver. Väldigt smidig kommunikation och oerhört tacksam med hjälp inför extra visning. Ingen tidigare erfarenhet av vad man ska förvänta sig av en mäklare men har inget dåligt att säga om Linn. Har varit en smidig affär med bra genomgång av kontraktet innan underskrifter och bra guide inför mitt första köp av bostad.
Lättsam, ärlig och ingen säljare som vill försköna verkligheten eller upplevs som hon är någon annan än sig själv. Har absolut inte haft några problem med linn, snabba svar och kunnig mäklare.
Bra bemötande. Levde upp till mina förväntningar. Snabb o effektiv mäklare. Positiv och trevlig.
När vi skulle köpa vår lägenhet så var Linn kanon under processen. Hon gjorde det smidigt och enkelt för oss att köpa lägenheten. Rekommenderar starkt till alla som vill ha en toppen mäklare!
Linn gjorde allt kring denna försäljning så enkelt. Bra stöd, tydlig och snabb kommunikation och så lätt att få tag på hela tiden. Då jag hjälpt en förälder sälja och själv varit på en ort långt borta skulle detta kunnat vara ganska svårarbetat, men det har det inte varit alls. Tack tack Linn!
Tycker det gick bra och smidigt + att det var tydligt och klart med kontrakten.
assistance in purchasing a top-class apartment
Jag fick en bra känsla och energi av Linn från första samtal. Trevlig, driven och väldigt fint bemötande! Är väldigt nöjd med den hjälp jag fått under försäljningen av min lägenhet.
Blev väl bemött och fick snabb hjälp med mitt köp av bostad.