Erica Holmberg
Erica Holmberg är mäklare på Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna
.Erica Holmberg har varit registrerad mäklare sedan 2013-01. Erica Holmberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2013-10 och har fått 329 omdömen med ett betyg på 4.8. Erica Holmberg har haft 9 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Att få träffa så många spännande och trevliga kunder och att få hjälpa dem i en av deras viktigaste processer i livet. Dessutom är mitt jobb både flexibelt och varierande.
Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
Jag jobbar stenhårt för att få både nöjda säljare och köpare. Nöjda kunder är A och O i detta jobb.
För att få nöjda kunder gäller det att vara tillgänglig som mäklare och alltid vara påläst på objekt och marknad. Jag har jobbat länge i mitt område, vilket gör att jag kan allt från dagisplatser till smultronställen.
Samtidigt älskar jag mitt jobb, vilket gör allt mycket lättare!
Vad gör du helst på fritiden?
Jag gör det klassiska - Umgås med vänner och familj. Tränar gärna på gym, promenerar i naturen och så älskar jag djur!
2022-03 - 2023-02
329 omdömen om Erica Holmberg
Sedan starten hos Reco 2013
sålde sin lägenhet med hjälp av Erica Holmberg en del av Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna
Väldigt bra kommunikation och tydlighet mot oss som säljare
köpte sin lägenhet med hjälp av Erica Holmberg en del av Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna
Trevlig, kunnig och tillmötesgående. Fick bra hjälp med alla frågor och funderingar från mig som förstagångsköpare.
Erica inger förtroende, är kompetent och mycket kommunikativ.Erica var mäklare när jag köpte lägenheten som jag nyss sålt! Jag är mycket nöjd som både köpare och säljare
Kommunikativ, transparent och öppen. Proffsig och pålitlig, och har hållit oss som säljare uppdaterade längs hela vägen. Vi kan verkligen rekommendera Erica!
skrev om Erica Holmberg en del av Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna
Pålitlig och kunnig mäklare. Bra känsla genom hela processen. Tillgänglig trots semestertider. Konkurrenskraftig prisbild.
Vi fick vår bostadsrätt såld snabbt och smidigt, till ett pris långt över förväntan. Under hela processen har Erica varit lyhörd, professionell och alltid legat steget före. En mycket positiv upplevelse!
Perfekt bemött genom hela processen
Mycket trevlig behagligt sätt och proffsig
Min upplevelse av Ericas bemötande är att hon i sin mäklargärning är: professionell, insatt, snabb, engagerad, varm, saklig, kunnig, vänlig, fokuserad, förtroendeingivande, lyhörd.
Professionell och kunnig i sitt bemötande. Kändes väldigt trygg att göra sitt bostadsköp med.