Proffsig, vänlig, genuin och adekvat
Mattias Mardini
Mattias Mardini är mäklare på Fastighetsbyrån Danderyd
.Mattias Mardini har varit registrerad mäklare sedan 2017-01. Mattias Mardini har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-03 och har fått 419 omdömen med ett betyg på 4.9. Mattias Mardini har haft 55 försäljningar sen 2022-12 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2022-12 - 2023-11
419 omdömen om Mattias Mardini
Very good. He treat us with professionalism and answered to all our questions regarding the apartment we wanted to buy.
Om du söker efter en professionell, engagerad och fantastiskt duktig mäklare så är Mattias den rätta. Processen gick snabbt och översteg mina förväntningar trots den turbulenta markanden som råder just nu. Mattias guidade mig vänligt och med trygg hand genom hela processen och fanns alltid tillgänglig när frågor uppstod. Han får mina allra varmaste rekommendationer!
Professionell, lätt att arbeta med och effektiv.
Mattias hade ett gediget kundregister där han marknadsförde min lägenhet och han hade många bra tips som hjälpte mig att sälja!
Toppen! Rekommenderar Mattias starkt.
En underbar kundbemötande! Professionellt!
Upplevde Mattias som mycket hjälpsam och engagerad under vårt bostadsköp. Alltid snabbt svar och återkoppling. Har varit en trygg kontakt under processens gång.
Mattias var mycket lyhörd och enkel att jobba med. Vi uppskattade att han alltid fanns tillgänglig och guidade oss genom processen - rekommenderar starkt!
Vi är väldigt nöjda med Mattias hjälp! Proffsig och lyhörd med bra kommunikation.