Beatrice Östergren är mäklare på Fastighetsbyrån Enköping
.Beatrice Östergren har varit registrerad mäklare sedan 2017-07. Beatrice Östergren har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-10 och har fått 92 omdömen med ett betyg på 4.8. Beatrice Östergren har haft 48 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 92 Läs vad Beatrice Östergren
2020-12-08Verifierad kund
Både köpt och sålt bostad via Beatrice och är väldigt nöjd. Snabb återkoppling och lätt kontaktväg vilket jag verkligen har uppskattat.
sålde sin lägenhet med hjälp av Beatrice Östergren en del av Fastighetsbyrån Enköping -
2020-11-20Verifierad kund
Vi har sålt vårat enplans villa i Enköping
Vi upplever Beatrice Östergren som mycket professionell mäklare
Vi är mycket nöjda hur Beatrice har bemött oss och hjälpt till med hus försäljningsålde sitt hus med hjälp av Beatrice Östergren en del av Fastighetsbyrån Enköping -
2020-11-04Verifierad kund
Hon är bästa mäklare.
Om jag kommer och köpa nytt lägenhet då ska jag prata med henne igen.
Tack så jättemycket Beatrice Östergren för allt.köpte sin lägenhet med hjälp av Beatrice Östergren en del av Fastighetsbyrån Enköping -
2020-09-25Verifierad kund
Köpt en stuga.
Bra och snabb respons från mäklaren.
Smidig och snabb affär.köpte sitt hus med hjälp av Beatrice Östergren en del av Fastighetsbyrån Enköping -
2020-09-25Spontant omdöme
Andra gången jag som säljare valt att anlita Beatrice.
Det finns inget negativt.
Hon ger alltid 100% även om hon har mycket att göra och jag har blivit servad från början till slut med en tydlig plan på hur hon lägger upp arbetet.
När hon varit upptaget och inte kunnat svara, har jag skickat ett sms.
Då har jag alltid fått snabb återkoppling med stora och små frågor.
Behöver jag sälja igen blir det Beatrice!
++++++++++skrev om Beatrice Östergren en del av Fastighetsbyrån EnköpingEtt superstort tack Fredrik för din fina rekommendation, jag blir så glad av att läsa detta. Vårt samarbete i båda dina försäljningar har fungerat kanon. Återigen tack för förtroendet att hjälpa dig med dina bostadsaffärer! :)
Jag har sålt mitt hus
Jag kontaktade Fastighetsbyrån
Jag blev bemött på professionellt sätt
Jag tycker mäklaren lyssnade noga och uppfyllde mina krav och mina förväntningar
Mycket bra duktig och professionell mäklaresålde sitt hus med hjälp av Beatrice Östergren en del av Fastighetsbyrån EnköpingTack Ardiana för din fina rekommendation. Jag hoppas ni ska trivas riktigt bra i Uppsala nu framöver!
Har sålt en bostadsrätt.
Har blivit bra bemött en glad o pigg mäklare
Förväntningarna var att hon skulle sälja bostaden och det gjorde hon till det pris jag ville ha.köpte sitt hus med hjälp av Beatrice Östergren en del av Fastighetsbyrån EnköpingTack Anette för din rekommendation! Hoppas ni ska trivas riktigt bra i ert nya boende i Grillby nu!
2020-09-23Verifierad kund
Jag har sålt min brf utanför Enköping med hjälp av Beatrice. Hon har är/varit toppen, vänligt bemötande och proffsig på det hon gör. Beatrice rekommenderas varmt av mig +++++
2020-09-16Verifierad kund
Sålde vår bostadsrätt och fick alltid ett vänligt och professionellt bemötande. Svarade alltid snabbt bär vi hade funderingar eller behövde rådfråga.
2020-08-27Verifierad kund
Beatrice. Positiv glad och väldigt professionell. Läser av direkt stämning i rummet. Snabb på att svara och väldigt hjälpsam.
Beatrice hjälpte oss dela med utvärderingen av vårt hus och därefter försäljning av vårt hus. Vilket gick otroligt smidigt och snabbt.sålde sitt hus med hjälp av Beatrice Östergren en del av Fastighetsbyrån EnköpingTack Ulrika för dina fina ord och ett gott samarbete under försäljningen. Stort lycka till i framtiden!