Renée Claesson-Ribring
Renée Claesson-Ribring är mäklare på Fastighetsbyrån Enköping
.Renée Claesson-Ribring har varit registrerad mäklare sedan 2014-04. Renée Claesson-Ribring har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-10 och har fått 56 omdömen med ett betyg på 4.6. Renée Claesson-Ribring har haft 12 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
56 omdömen om Renée Claesson-Ribring
Sedan starten hos Reco 2015
sålde sitt hus med hjälp av Renée Claesson-Ribring en del av Fastighetsbyrån Enköping
Engagerad och trevlig mäklare som har ett bra bemötande och god kommunikation
Vi har blivit bemötta på ett trevligt sätt. Bra information och kommunikation med oss som säljare.
Trevligt bemötande och snabbt agerat!
Jätte proffsig och tillgänglig mäklare, rekommenderas varmt!
En perfekt mäklare som alltid finns till hands för att hjälpa till med sitt kunnande så med andra ord Kunnig, Proffsig, Hjälpsam, Trevlig! Stort tack till Renée ❤️
sålde sin lägenhet med hjälp av Renée Claesson-Ribring en del av Fastighetsbyrån Enköping
Alltid trevligt bemött, fått svar på det jag funderade över.
köpte sitt hus med hjälp av Renée Claesson-Ribring en del av Fastighetsbyrån Enköping
Proffesionell och trevlig, alltid tillgänglig och snabb återkoppling vid frågor mm,.
Hel nöjd👍👍 -
helt förträffligt bra att säga om Renee. Vi blev väl bemötta, och hade stort förtroende för henne. Det gick smidigt och bra. Kan rekommendera henne till våra vänner när dom skall sälja. Mvh. Ingrid
köpte sin lägenhet med hjälp av Renée Claesson-Ribring en del av Fastighetsbyrån Enköping
Renée är en otroligt trevlig mäklare med gott första intryck, lugn och tydlig, samt en ärlighet som uppskattas enormt. Om man har frågor, hör man av sig till henne, hon tar det vidare och NÄR hon fått svar från förening eller säljare så hör hon av sig tillbaka DÅ, så långsammare svar men bättre svar.
Rekommenderar Renée som mäklare, väl bemötande, trevlig och duktig :)Tack för det fina omdömet Lukas! Jag sitter i mycket möten på dagarna med kunder och har inte alltid möjlighet att hantera mail och sms samma minut jag får dom, och på kvällar och helger händer det att jag lägger ifrån mig jobbtelefonen någon timme. Men jag tar till mig det och ska försöka bli ännu snabbare på att svara i fortsättningen. Förhoppningsvis så tycker du att jag förtjänar högsta betyg nästa gång :) Jag hoppas att du ska trivas i din fina nya lägenhet!
Renée Claesson-Ribring -
Bra kommunikation, snabbt och enkelt, ordning och reda.