Jesper Lind

Jesper Lind är mäklare på Fastighetsbyrån Eskilstuna

Jesper Lind har varit registrerad mäklare sedan 2019-09. Jesper Lind har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-03 och har fått 15 omdömen med ett betyg på 4.6. Jesper Lind har haft 26 försäljningar sen 2023-01 och har tillfrågat 90% av sina kunder efter omdömen.

2023-01 - 2023-08

15 omdömen om Jesper Lind

Sedan starten hos Reco 2023
Nada Rafael S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jesper Lind en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Norr

Han var engagerad, tillgänglig när vi vill kontakta honom. Han positiv, glad och trevlig person. Vi var nöjd att ha honom som mäklare till lägenheten som jag köpte.

Cecilia E
Lundby

Jesper har ett professionellt, kunnigt och vänligt bemötande

Britt M
Mesta

Väl bemötande. Fick svar på de frågor jag ställde vid visningen av bostadsrätten. Bra genomgång vid kontraktsskrivningen.

Gustav D
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jesper Lind en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Torshälla

Driven, finns alltid tillgänglig, bra och trygg försäljning. Jesper rekommenderar jag starkt.

Elizabeth Carmen A
Sålde sitt hus med hjälp av Jesper Lind en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Slagsta

Väldigt fint bemötandet, snabb återkoppling!

Benny K
Slagsta

Väl mottagen , mycket lyhörd när det gällde våra önskemål lätt att ha och göra med, trevligt bemötande och professionell i sitt yrke.

Elizabeth Carmen A
Stadsparken

Mycket trevligt bemötande! Med snabba återkopplingar!

Christer S
Kjula

Duktig och professionell mäklare.

Michael E
Roxnäs

Ett proffsigt bemötande igenom hela processen! God kunskap, trevlig bemötande och svara på den information som krävdes.

Anna H
Borsökna

Fantastisk mäklare! Rekomenderas starkt!