Super duktig. Svarar alltid snabbt tillbaka. Lyssnar på hur man vill ha det. Allt gick super smidigt.
Anna Herder
Anna Herder är mäklare på Fastighetsbyrån Falkenberg
.Anna Herder har varit registrerad mäklare sedan 2021-01. Anna Herder har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-05 och har fått 42 omdömen med ett betyg på 4.8. Anna Herder har haft 17 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
42 omdömen om Anna Herder
Bra hjälp och en trygg affär.
Lugn kan sin sak. Hon har gjort ett toppen jobb. Klarade av att sälja huset på kort tid. Hon är toppen.
Mycket bra service och stöd under hela processen
En väldigt trevlig och tillmötesgående människa
Vi kan varmt rekommendera Anna Herder! Proffesionell, erfaren, lugn och sympatisk har hon hanterat försäljningen med bästa möjliga utgång. Vi hade inte kunnat önska oss en bättre mäklare. Stort tack!
Proffsigt och tillmötesgående. Vi hade många bra samtal.
Mycket proffsigt & personligt bemötande . Mycket nöjd med sättet allt har genomförts.
vi blev väldigt väl bemötta av anna. Våra förväntningar var inte så höga med tanke på marknaden men vi blev glatt överraskade när sista budet blev såpass mer än vi begärde. Anna har varit väldigt rak i sin sak och ärlig från början med hur det ser ut på marknaden. Hon har inte vågat lova något men ändå sett till våra önskemål. Vi är väldigt nöjda med anna och kommer rekommendera henne till nära och kära som skall sälja framöver.
Anna var fantastisk. Mycket stödjande och professionell, hon gick verkligen över vad jag skulle ha förväntat mig