Lättsam och varmt bemött av Helén. Lätt att få tag i och lyckades kvickt mäkla en affär mellan säljare/köpare.
Helén Wahlgren
Helén Wahlgren är mäklare på Fastighetsbyrån Falköping
.Helén Wahlgren har varit registrerad mäklare sedan 2023-01. Helén Wahlgren har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-06 och har fått 18 omdömen med ett betyg på 4.7. Helén Wahlgren har haft 23 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2024-05 - 2025-04
18 omdömen om Helén Wahlgren
Jag hade inte så mycket kontakt m Helen då huset såldes av både min syster och mig och hon bor i Falköping och hade den mesta kontakten. Den kontakt vi haft har varit bra och jag har fått svar när jag mejlat eller skickat SMS frågor.
Tryggt, lugnt och seriöst bemötande. Mina förväntningar var att snabbt och tryggt sälja huset utan att känna sig "överkörd". Även att ha ett bollplank där man kunde diskutera strategier för försäljningen. Helen kändes professionell och kunnig.
Jätte glad och trevlig och lätt att prata med
Jätte trevligt hade glimten i ögat väldigt ärlig aldrig några problem med komikation/frågor m.m. kännde mig väldigt trygg under hela affären
Helen är en genuint trevlig i sitt bemötande. Oerhört noga med allt som rör bostadsrätten. Kan varmt rek. denna mäklare Marie
Ett jättebra bemötande! Hoppades att hon skulle få ett antal till visning samt en bra prissättning! Hon uppfyllde allt! Hon var mycket tillgänglig samt följde upp otroligt bra! Engagerad, driven, supertrevlig, kompetent!
Alltid trevlig och hjälpsam. Fanns alltid tillhands. Helen levde upp till våra förväntningar och ville att allt skulle bli bra för alla parter.
Informativ, kunnig, tydlig och framförallt trevlig
Helen har varit både proffig, tydlig och haft ett mycket gott bemötande. Hon tog sig tid att säkerställa att vi hängde med i alla delar i processen, det kändes tryggt och smidigt.