Tomas Jonson
Tomas Jonson är mäklare på Fastighetsbyrån Färjestaden
.Tomas Jonson har varit registrerad mäklare sedan 2020-04. Tomas Jonson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-10 och har fått 6 omdömen med ett betyg på 5.0. Tomas Jonson har haft 10 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 70% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 6 Läs vad Tomas Jonson
2021-01-04Verifierad kund
Vi har köpt en villavagn.
Vi har blivit väldigt väl bemött av Tomas som också har varit hjälpsam med alla våra frågor. Hela processen har varit gått väldigt smidigt trots Corona.köpte sitt hus med hjälp av Tomas Jonson en del av Fastighetsbyrån Färjestaden -
2020-10-26Verifierad kund
Köpte sommarbostad på Öland. Hittills har altt funkat bra. Fick hjälp med att överföra köpeskillingen till Fastighetsbyråns klientmedelskonto, vilket sparade 5000 kr. som min bank ville ha för omaket. De har även tagit hand om det att registrera fastigheten på mitt namn.
2020-10-25Verifierad kund
Vi köpte ett renoveringsobjekt på södra Öland.
Vi blev bra bemötta, Tomas var lugn och informativ vilket gjorde att han var förtroendeingivande.
Vi hade inte målat upp några förväntningar förutom att Tomas skulle göra sitt jobb, vlket han gjorde på ett utmärkt sätt.
Allt som att var det en bra upplevelse som gör att vi gärna rekommenderar Tomas som mäklare.
Mvh Jonas Mäki.köpte sitt hus med hjälp av Tomas Jonson en del av Fastighetsbyrån Färjestaden -
2020-10-14Verifierad kund
fritidshus ,proffesionellt japp det tyckker jag att thomas levde upp till mina förväntningarfin upplevelse allt gick smidigt o snabbt
2020-10-05Verifierad kund
Tomas sålde min villavagn på Eriksöre. Han kände till campingen o återkopplade till mej med jämna mellanrum vilket kändes tryggt.
Samtalen med honom kändes lättsamma o han lyssnade o gav råd. Jag är mycket nöjdsålde sitt hus med hjälp av Tomas Jonson en del av Fastighetsbyrån Färjestaden -
2020-10-02Verifierad kund
Bra kontakt, neutral i sitt uppträdande, snar att svara på frågor.
köpte sitt hus med hjälp av Tomas Jonson en del av Fastighetsbyrån Färjestaden