Pär Schröder
Pär Schröder är mäklare på Fastighetsbyrån Farsta
.Pär Schröder har varit registrerad mäklare sedan 2010-09. Pär Schröder har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-01 och har fått 251 omdömen med ett betyg på 4.6. Pär Schröder har haft 29 försäljningar sen 2022-05 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.
2022-05 - 2023-04
251 omdömen om Pär Schröder
Sedan starten hos Reco 2000
köpte sin lägenhet med hjälp av Pär Schröder en del av Fastighetsbyrån Farsta
Pär var till mycket bra hjälp! Tillmötesgående, flexibel och rolig. Fick inte känslan av att han ville sälja till varje pris utan han svarade på frågor, berättade och var öppen. Gjorde att jag inte kände mig pressad utan positivt inställt. Fick tid att fundera utan stress. Dessutom var han pedagogisk, något som jag uppskattade mycket då det var min första gång att köpa lägenhet. Gjorde mig trygg.
köpte sin lägenhet med hjälp av Pär Schröder en del av Fastighetsbyrån Farsta
Hittills har uppdraget mäklats på ett förtjänstfullt sätt
Bra bemött
Det var en stressig dag för oss alla. Det var snökaos och vi hade alla bråttom till vara bilar som stod felparkerad….
Jag hade önskat mer tid… för att se förrådet
Annars var Pär trevlig. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Pär Schröder en del av Fastighetsbyrån Farsta
På det bästa sättet blev jag bemött av mäklaren Pär Schröder!
Mina förväntningar var realistiska och mäklaren levde upp till dem 100%.
Bästa mäklaren i Stockholm, kunnig, seriös, lätt att ha att göra med, kompetent, trevlig, pålitlig osv. -
All good. The process went smoothly than I expected
sålde sin lägenhet med hjälp av Pär Schröder en del av Fastighetsbyrån Farsta
Öppen, ärlig, hjälpsam, konstruktiv, ihärdig, beslutsam
köpte sin lägenhet med hjälp av Pär Schröder en del av Fastighetsbyrån Farsta
Svarar snabbt, tar reda på saker och trevlig
sålde sin lägenhet med hjälp av Pär Schröder en del av Fastighetsbyrån Farsta
Bästa mäklaren! Har sålt ett antal hus och lägenheter genom åren men aldrig träffat en trevligare mäklare.
Vi blev mycket trevligt bemötta och våra förväntningar infriades. -
köpte sitt hus med hjälp av Pär Schröder en del av Fastighetsbyrån Farsta
Pär has been extremely helpful and clear during the bidding process and before signing the contract. We didn't expect things to be this straight forward and smooth, and a big part of this was due to Pär's help.
sålde sitt hus med hjälp av Pär Schröder en del av Fastighetsbyrån Farsta
Vi bytte mäklare under säljprocessen till Pär som kom in med mycket energi och engagemang. Han var lyhörd för våra önskemål och lade upp en bra plan utifrån detta, trots att det var semestertider. Han höll stadigt i rodret och vi kände oss trygga med honom hela vägen från start till mål. Han var proffsig i alla steg och lätt att ha att göra med, vilket även märktes i kontakten med spekulanterna och köparna. Allt gick snabbt och smidigt och alla partner blev mycket nöjda.