Vi har känt Carl Boman i flera år i samband med andra lägenhetsförsäljningar. Han är engagerad och kunnig samt har en förmåga att få med sig folk. Han är alltid på ett strålande humör och är väldigt snäll och hjälpsam! Carl var tydlig med vilka förväntningar vi kunde ha på försäljningen då priserna gått ner i vårt område, han var rak och ärlig och även om det var tungt att höra så är det ju verkligheten. När Carl sedan lyckades sälja vår lägenhet snabbt och smidigt för ett acceptabelt pris blev vi väldigt glada trots att...
Carl Boman
Carl Boman är mäklare på Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen
.Carl Boman har varit registrerad mäklare sedan 2020-10. Carl Boman har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-11 och har fått 86 omdömen med ett betyg på 4.8. Carl Boman har haft 44 försäljningar sen 2023-10 och har tillfrågat 89% av sina kunder efter omdömen.
2023-10 - 2024-09
86 omdömen om Carl Boman
Trevlig och hjälpsam mäklare. rekommenderar starkt.
Alltid trevlig, professionell och med bra upplägg på försäljningen!
Jag har blivit bemött av Carl väldigt bra. Mina förväntningar var att få bra pris från min lägenhet och det levererade mäklare. Han har informerat mig från första första början till slutet av försäljningen så att det har inte funnits frågetecken. Han har varit väldigt tydligt trevligt sett från första mötet till försäljningen .
Sålde med hjälp av Carl. Bästa mäklaren jag har varit med om. Engagerad, hjälpsam, trevlig och empatisk. Rätt val helt enkelt 🌟🌟
Vi blev bra bemötta av mäklaren. Hjälpsam, förklarande och såg till både säljare o köparens intressen.
Bra bemötande, lätt att jobba med.
Det var inte förtroende givande möte. Jag fick tyvärr inte positiv känsla från mötet.
• vänligt och välkomnande. • inga tydliga förväntningar men Carl hade ett väldigt respektfullt bemötande. • första mötet med Carl på kabbeleksgatan 2B visade Carl direkt intresse och var klar och tydlig med vad som gällde ang. lägenheten. Han hörde sedan av sig på telefon dagen därpå och undrade över mina tankar kring lägenheten. Vi gick sedan på en andra visning där han bemötte oss på samma glada vis som vid första mötet. Därefter har vi haft kontakt via telefon angående budgivning av objektet som även fungerat bra då...
Mycket kunnig mäklare med stort kontaktnät och bra driv