Labinot Aruqaj

Labinot Aruqaj

Labinot Aruqaj är mäklare på Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen

Labinot Aruqaj har varit registrerad mäklare sedan 2017-09. Labinot Aruqaj har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-10 och har fått 164 omdömen med ett betyg på 4.8. Labinot Aruqaj har haft 37 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

164 omdömen om Labinot Aruqaj

Sedan starten hos Reco 2019
Jewan M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Labinot Aruqaj en del av Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen
Hisings Backa

Han är väldigt bra om hjälpsam

Svar från Labinot Aruqaj

Tack snällast Jewan, super trevlig att tillmötesgå dig i affären. All det bästa för din fina familj. KRAM

Marin S
Hisings Backa

Labinot kämpade hårt i den tuffa bostadsmarknaden och gjorde ett fantastiskt jobb, vi är väldigt nöjda och rekommenderar honom gärna till andra! Mycket engagerad och professionell vid försäljningen både för säljaren och för köparen. Hjälpsam och sköter hela processen utmärkt, han höll oss uppdaterade hela tiden och för oss det har verkligen varit en enkel och smidig resa med honom

Svar från Labinot Aruqaj

Bästa fina Marin.. Alla dessa trevliga och fina ord gör all tuff arbete värt mödan. Magiskt glad för din skulle och affär. Nu väntar nya god tider att se fram emot. All the very best, KRAM // Labinot Aruqaj

Gholam Abbas M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Labinot Aruqaj en del av Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen
Hisings Backa

Han är jättebra och positiv vi är nöjda från han och jag rekommenderar han for andra min kompis som söker lgh tack MVH GHOLAM ABBAS

Svar från Labinot Aruqaj

Tack snällast för dina fina ord Abbas. Jätteglad för dig och din nya resa i livet. All the very best / Labinot Aruqaj

Abiodun C
Hisings Kärra

Han är en professionell mäklare som har en bra kundservice och kommunikation. Han hjälper både säljare och köpare professionellt. Om vi bestämmer oss för att sälja vår lägenhet i framtiden för att köpa en större. Ska kontakta honom.

Svar från Labinot Aruqaj

Tack allra vänligaste för dina fina ord Abiodun. Blir så glad när alla parter är nöjda i en affär. Du och din fina familj kommer stortrivas i bostaden. All the very best, Labinot Aruqaj

Patrik B
Hisings Kärra

Det finns mäklare och sen finns det mäklare som Labinot! Inget skitsnack, raka rör hela vägen.

Svar från Labinot Aruqaj

Din feedback glädjer och gjorde precis min helg. Jätteglad för din nya fina bostad! Njut av din semester så syns vi snart till tillträdet. Kind reg, Labinot Aruqaj

Tejinder S

Passion Hjärta Ödmjuk Bara några få ord som beskriver denna hårt arbetande mäklare Labinot är mäklarnas mäklare och inte bara en tom kostym med blekta tänder Otroligt proffsig, kunnig och lyhörd Han prickade alla våra förväntningar och lite till Vann vårt förtroende redan i första samtalet Det var aldrig några tomma ord (BS) och vi kände oss 110% bekväma genom hela processen Otroligt imponerad Hatten av till dig Labinot

labinot a gillar detta
Svar från Labinot Aruqaj

Detta gjorde hela min morgon, TACK snällast för att ni valde mig som mäklare och TACK snällast för dina fina ord. Jag är så glad för Er skull. Nu väntar nya fina minnen för er att skapa ihop. Mycket Kärlek / Labinot Aruqaj

Sima N
Centrala Hisingen

Labinto är en oerhört duktig och kompetent mäklare. Han är förtroende givande genom sitt varma, och personliga bemötande med god säkerhet i sin yrke. Är glad att honom som mäklare.

Svar från Labinot Aruqaj

Tack allra vänligaste Sima, med dina fina ord gjorde du precis min morgon. Så glad för er fina affär, många goda minnen väntar. KRAM, Labinot Aruqaj

Agathon M
Centrala Hisingen

Labinot är en positiv fläkt. Han driver smidigt processen framåt med mycket stort engagemang. Kan starkt tipsa om honom.

Svar från Labinot Aruqaj

Tack så snällast för dina fina ord Agathon, mycket av den fina framgången i affären var också pga vårt samarbete, den vill jag tacka vänligast för. En fortsatt fin vecka till dig. KRAM, Labinot Aruqaj

Jonathan A
Hisings Backa

Mycket trevlig och kunnig mäklare!

Svar från Labinot Aruqaj

En vänligen stor KRAM till dig! Hoppas du får en toppen fin vecka.. KRAM, Labinot Aruqaj

Barbro Elisabeth N
Tuve

Blev vänligt och välkommnande bemött av Labinot.Hanlevde upp till de förväntningar vi väntade av en mäklare.Han var oss mycket behjälplig när vi köpte vår lä'genhet och vi vill gärna rekommendera honom till andra köpare. Barbro Nordberg

Svar från Labinot Aruqaj

Tack allra snällast för dina fina ord Barbro, jätteglad för er fina bostad. Nu har ni bara goda tider att se fram emot. Väl mött, er mäklare Labinot Aruqaj