Lisa Johansson

Lisa Johansson

Lisa Johansson är mäklare på Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen

Lisa Johansson har varit registrerad mäklare sedan 2014-07. Lisa Johansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-08 och har fått 121 omdömen med ett betyg på 4.9. Lisa Johansson har haft 19 försäljningar sen 2022-06 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2022-06 - 2023-05

121 omdömen om Lisa Johansson

Sedan starten hos Reco 2019
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Lisa Johansson en del av Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen
    2023-05-31 Verifierad kund
    Professionell och kunnig mäklare. Alltid tillgänglig vid frågor, kan verkligen rekommendera Lisa.
    Tack Lisa :) Det var roligt att få hjälpa er med försäljningen! Hoppas allt går bra med flytten så ses vi snart igen. MVH Lisa Lisa Johansson
    2023-05-28 Verifierad kund
    Professionell och kunnig. Hjälpte oss att sälja i en svår marknad till ett pris vi var nöjda med.
    Tack för att jag fick hjälpa er med försäljningen! Njut av sommaren så ses vi snart igen. MVH Lisa Lisa Johansson
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Lisa Johansson en del av Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen
    2023-05-05 Verifierad kund
    Köpte min bostad genom Lisa. Hon var flexibel med privatvisning, hade svar på alla frågor håll höll mig väl uppdaterad genom hela processen. Snabb och smidig affär tack vare en god kommunikation. Hon blir ett självklart val när det i framtiden är dags att flytta till nästa boende!
    Tack Irene för dom fina orden! Så roligt att få hjälpa dig med ditt bostadsköp :) Vi ses i juni igen! MVH Lisa Lisa Johansson
    • Porslinsfabriken
    2023-03-27 Verifierad kund
    Jag tycker att Lisa var professionell och transparent. Hon höll mig uppdaterad löpande och fanns tillgänglig på kort varsel för alla frågor som uppstod.
    Tack för ett gott samarbete och att jag fick hjälpa dig med din försäljning! Superfint ordnat inför både foto och visningar :) MVH Lisa Lisa Johansson
    • Centrala Hisingen
    2023-02-12 Verifierad kund
    Jag hittade lägenhet och hon va mäklaren. Jag har gjort en affär och lyckades.. Hon var snäll och hjälpsam...
    Tack för att du tog dig tid att svara. Hör av dig om du har några funderingar, annars så ses vi på tillträdet. MVH Lisa Lisa Johansson
  • James P
    • Sankt Jörgen
    2023-01-30 Verifierad kund
    My first experience of the Swedish property market has been made easy and even enjoyable by Lisa’s professionalism and organisation. The UK has much to learn, by comparison. I will recommend her services and that of Fastighetsbyrån to all my colleagues and friends.
    Thank you.
    James
    Thank you so much James! See you in april :) MVH Lisa Lisa Johansson
    • Kyrkbyn
    2022-12-12 Verifierad kund
    Seriös
    Lätt få kontakt vid frågor
    Ordnade avtal snabbt och smidigt
    Tack för ett fint samarbete. Hoppas allt går bra med flytten. Vi ses om några veckor! MVH Lisa Lisa Johansson
    2022-12-03 Verifierad kund
    Lisa var vänlig, hjälpsam och tillgänglig så vi fick en bra säjsupplevelse! Kan rekommendera!
    2022-12-03 Verifierad kund
    We had Lisa as a mäklare both during the purchase and the sale of our apartment. She was helpful in the selling process and easy to interact with.
    2022-12-01 Verifierad kund
    Som representant för säljaren gjorde Lisa ett gott jobb. Själva försäljningen var något utdragen, vilket troligtvis är en effekt av rådande marknadssituation.