Angelica Johansson

Angelica Johansson

Angelica Johansson är mäklare på Fastighetsbyrån Göteborg Innerstad / Örgryte

Angelica Johansson har varit registrerad mäklare sedan 2022-08. Angelica Johansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-02 och har fått 25 omdömen med ett betyg på 4.9. Angelica Johansson har haft 21 försäljningar sen 2023-02 och har tillfrågat 74% av sina kunder efter omdömen.

2023-02 - 2023-11

25 omdömen om Angelica Johansson

Sedan starten hos Reco 2023
Mehrnaz M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Angelica Johansson en del av Fastighetsbyrån Göteborg Innerstad / Örgryte
Almedal

Hon är ärlig trovärdig trevlig och hon har bra kunskap och brinner för sitt jobb

Mikael A
Örgryte

Gjort ett fantastiskt bra jobb. Alltid positiv och bra återkoppling även om det varit svårsålt.

Kristin J
Kallebäck

Jag kan varmt rekommendera Angelica som mäklare. Hon har från första stund och genom hela försäljningsprocessen varit ett stort stöd och verkligen arbetat för att få min lägenhet såld. Hon har alltid återkopplat snabbt och varit tillgänglig. Även utanför ordinarie kontorstider. Då nya spekulanter hört av sig har hon varit tillmötesgående och ordnat med visningar som hon genomfört med gott resultat. Hon har hela tiden uppträtt professionellt och informerat mig på ett ärligt och förtroendegivande sätt. Hon är mycket erfaren, kunnig och har bra kännedom om området.

Mina H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Angelica Johansson en del av Fastighetsbyrån Göteborg Innerstad / Örgryte
Lunden

Som köpare kändes det mycket bra med Angelica som mäklare. Hon tog sig tid att ta reda på information och svara på frågor, vilket gjorde att jag kände mig trygg i beslutet. Jag upplevde att hon bemötte både köpare och säljare professionellt.

Mikael I

* Tydlig * Trevlig * Flexibel * Professionell * Snabb responstid vid frågor

Per H
Kallebäck

Vid kontakterna med Angelica Johansson så var hon mycket trevlig och professionell. Hon gjorde vid kontraktsskrivningen en pedagogisk genomgång av överlåtelseavtalet med dess bilagor. Dokumenten var prydligt förberedda inför mötet. Dessutom var hon tydlig med vilka de kommande stegen i överlåtelseprocessen var.

Julia R
Guldheden

Angelica har varit en klippa under processen att sälja min lägenhet. Hon är lyhörd, kommunikativ och väldigt kunnig. Vi gjorde upp en plan med höjd för olika utfall vilket har gjort att jag inte har känt mig stressad trots en för tillfället osäker bostadsmarknad. Jag har fått löpande uppdateringar och god insyn i processen hela vägen till försäljning via förhandsbud. Kan inte föreställa mig en smidigare försäljning.

Johan P
Guldheden

Otroligt nöjd! Lugn, trygg och förtroendegivande mäklare. Snabb respons vid mailkontakt. Rekommenderas varmt!

Ewa S
Björkekärr

Jag är väldigt nöjd med Angelica Johansson som min mäklare. Hon har under hela säljprocessen haft ett professionellt och kunnigt bemötande. Hon har varit lugn och stöttande, när man själv kände sig orolig och nervös inför hur det skulle gå med försäljningen. Hon har dessutom gett goda råd och gett förklaringar på varför situationen är som den är nu på bostadsmarknaden. Jag upplever också att hon haft ett professionellt och tillmötesgående bemötande mot intressenterna och budgivarna. Hon har alltid svarat snabbt, oavsett...

Josefin A
Kålltorp

Jag kunde till största del inte vara på plats under försäljningen av min bostad men jag fick väldigt bra hjälp av Angelica genom hela processen. Det kändes som att hon verkligen tog sig tid att förklara och få mig att förstå de olika stegen samt möjligheterna i en svår marknad. Kort och gott hade jag inte kunnat önska ett bättre samarbete.