Joakim Ernstsson
Joakim Ernstsson är mäklare på Fastighetsbyrån Göteborg Innerstad / Örgryte
.Joakim Ernstsson har varit registrerad mäklare sedan 2014-06. Joakim Ernstsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-11 och har fått 256 omdömen med ett betyg på 4.8. Joakim Ernstsson har haft 60 försäljningar sen 2022-02 och har tillfrågat 88% av sina kunder efter omdömen.
2022-02 - 2023-01
256 omdömen om Joakim Ernstsson
Sedan starten hos Reco 2014
köpte sitt hus med hjälp av Joakim Ernstsson en del av Fastighetsbyrån Göteborg Innerstad / Örgryte
Trevlig, genuin och korrekt. Skapade trygghet genom hela köpprocessen och hanterade alla delar på ett proffsigt sätt. Han agerade tillmötesgående och hade tid för alla frågor och funderingar. Rekommenderar Joakim starkt!
sålde sin lägenhet med hjälp av Joakim Ernstsson en del av Fastighetsbyrån Göteborg Innerstad / Örgryte
Mycket bra bemötande och professionell handläggning under hela processen.
köpte sin lägenhet med hjälp av Joakim Ernstsson en del av Fastighetsbyrån Göteborg Innerstad / Örgryte
Från första stund var Joakim tydlig och guidade oss fram till köp av lägenheten. Han visade stort tålamod och var lätt att få kontakt med vid frågor. Vi är väldigt nöjda och glada.
Väldigt professionell mäklare med mycket bra kommunikation och kunskap. Vi värdesatte verkligen Joakims bemötande och lugn. Vi märkte hela tiden att han arbetade hårt för vår försäljning och vi rekommenderar honom varmt!
Mycket proffsig med ett innerligt bemötande.
sålde sitt hus med hjälp av Joakim Ernstsson en del av Fastighetsbyrån Göteborg Innerstad / Örgryte
Otroligt bra mäklare samt lätt att prata med! Uppskattas!!
Joakim var bra på återkoppla, stabil och lugn i affären och lyckades sy ihop den efter ett fantastisk bra jobb! Joakim rekommenderas
Trevligt bemötande, trygg och engagerad, kunnig om marknaden. Bra på att hålla oss informerade. Mycket proffsig, en mäklare vi varmt kan rekommendera.
Kände oss extremt trygga med Joakim som mäklare. Han är erfaren och empatisk och gjorde ett fantastiskt jobb i ett svårt marknadsläge.
Mycket professionellt bemötande med stor ödmjukhet samt sort kunnande ang frågor kring fastigheter etc. Skulle gladeligen rekommendera Joachim till andra köpare/säljare