Lisa Berthelsen
Lisa Berthelsen är mäklare på Fastighetsbyrån Göteborg Nordost
.Lisa Berthelsen har varit registrerad mäklare sedan 2014-06. Lisa Berthelsen har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-11 och har fått 125 omdömen med ett betyg på 4.8. Lisa Berthelsen har haft 24 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 73% av sina kunder efter omdömen.
Det bästa med att vara mäklare är alla olika människor jag får möjligheten att träffa och hjälpa. Jag gillar att vara engagerad och att se till att processen känns trygg och smidig för alla inblandade.
Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
Jag har god lokalkännedom och är specialiserad på förmedling av bostadsrätter. I och med att jag är den mäklaren som säljer flest bostadsrätter i Bergsjön och Olofstorp så har jag ett stort spekulantregister i dessa områden. Detta gör att jag också träffar många köpare och dessa håller jag sedan kontakten med på vägen mot deras drömboende.
Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Jag är mycket engagerad och social. För mig är det bästa som finns när en affär avslutas med en lycklig säljare och en lika lycklig köpare. Då känner jag att jag uppnått mitt mål med den förmedlingen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 125 Läs vad Lisa Berthelsen
2021-01-18Verifierad kund
Köpte lägenhet på kvadrantgatan
Fin beskrivning av objektet som överrensstämde med verklighdten.
Proffessionellt bemötande och hjälp genom hela köpeprocessen.köpte sin lägenhet med hjälp av Lisa Berthelsen en del av Fastighetsbyrån Göteborg Nordost -
2020-12-19Verifierad kund
Jag tyckte att det var väldigt bra samarbete med Lisa och hon var väldigt duktig på sitt jobb.
Mvh Samsålde sin lägenhet med hjälp av Lisa Berthelsen en del av Fastighetsbyrån Göteborg Nordost -
2020-11-09Spontant omdöme
Ingav ett förtroende vid första kontakten, visade stor kunnighet. Var drivande och proffsig, gav bra och realistisk information. Jag fick mail inför varje steg med en bra tidsplan. Jag är mycket nöjd.
Tommy Eskrev om Lisa Berthelsen en del av Fastighetsbyrån Göteborg Nordost -
2020-10-23Verifierad kund
Sålt ett parhus.
Väldigt bra bemött.
Vi hade inte räknat med att vi skulle sälja vårat hus för så mycket som det blev.
Det gick fort eftersom vi hade fått en lägenhet.
Allt har fungerat jättebra, fungerar jättebra med mail o telefonsamtal.
Rekommenderar gärna detta kontor.sålde sitt hus med hjälp av Lisa Berthelsen en del av Fastighetsbyrån Göteborg Nordost -
2020-09-03Verifierad kund
Hon var noggrann i beskrivning och tid
2020-08-29Verifierad kund
Vi har köpt en bostadsrätt i Göteborg och fick hjälp av Lisa Berhhelsen som mäklare på Fastighetsbyrån. Vänligt och proffsigt bemötande under hela processen. Har varit noggrann och hållit oss uppdaterade under tiden. Vi rekommenderar starkt mäklare Lisa och Fastighetsbyrån!
/ Nöjd kund i Göteborgköpte sin lägenhet med hjälp av Lisa Berthelsen en del av Fastighetsbyrån Göteborg Nordost -
2020-08-07Verifierad kund
Jag har köpt en bostadsrätt i Hjällbogärdet. Min mäklare, Lisa Berthelsen, har varit otroligt hjälpsam under hela processen och hon har svarat på alla mina frågor. Jag har känt mig trygg med henne vid min sida. Jag är jättenöjd.
2020-07-27Spontant omdöme
Jag köpte en lägenhet och Lisa Berthelsen som mäklare,hjälpte mig på ett bra sätt: trevligt bemötande och samarbete.Hon lyssnade på mina åsikter och var tydlig gällande prissättning, som jag är tacksam för.
skrev om Lisa Berthelsen en del av Fastighetsbyrån Göteborg Nordost -
2020-07-10Verifierad kund
Vi har sålt en villa, fick ett bra bemötande och en alltigenom positiv kontakt med Lisa och Rasmus. Vi tycker att Lisa/Rasmuså skötte affären på ett mycket professionellt, korrekt och trevligt sätt.
Lyssnade på våra åsikter samt var tydliga mot köpare t ex gällande prissättning.sålde sitt hus med hjälp av Lisa Berthelsen en del av Fastighetsbyrån Göteborg Nordost -
2020-06-01Verifierad kund
Lisa var verkligen ett proffs när vi sålde lägenheten och höll mig hela tiden uppdaterad så jag rekommenderar henne till 110 procent!