Kompetent mäklare med koll på läget!
Fastighetsbyrån Göteborg Nordost
Vi är den mest anlitade fastighetsbyrån i vårt område - Angered, Gunnared, Linnarhult, Gunnilse, Olofstorp, Bergsjön och Kortedala. Vår goda lokalkännedom, starka lokala nätverk och exklusiva marknadsledande position ger oss unika möjligheter och förutsättningar att stödja dig i din bostadsaffär. Genom den samlade kompetensen...
1298 omdömen om Fastighetsbyrån Göteborg Nordost
Sedan starten hos Reco 2013
Trevlig, smiler och är imødekommende.
Hjälpsam Snabb på att hantera saker Hjälpte oss hela vägen Vi är jätte tacksamma
Vi uppfattade Siran som professionell och engagerad.
Positivt och trevligt bemötande från Siran .Tydlig,realistisk och klar information.Lättillgänglig och engagerad i varje del . Rekommenderas varmt !
Siran var trevlig, lätt att prata med henne och engagerad.
Siran är en bäst mäklare som jag aldrig hade träffat tidigare. När vi träffades första gång, då vill jag har henne som min mäklare. Vi kämpade tillsammans när köparen hade fått problem, hon meddelade mig nästan varje dag om information. Jag nått henne när som helst. Jag har tipsat henne till min granne när de vill sälja sin bostad. Uppskattat henne jätte mycket.
Vi valde Jan för hans långa erfarenhet och han infriade alla förväntningar 🌷
Rasmus levde upp till alla förväntningar vi hade och lite till. Hela processen med försäljningen och kontakten med oss säljare skötte han helt perfekt. Kommer rekommendera honom varmt till alla jag känner.
Vi blev bra bemötta, fick svar på alla våra frågor och blev vägledda genom processen på ett bra sätt.
Vi är väldigt nöjda med Anita! Hon har känts kunnig, engagerad och mån om att vi ska få sålt till ett pris som vi har råd att acceptera på en marknad som idag är svår. Vi kan varmt rekommendera henne och skulle vi välja en mäklare på nytt så hade vi valt henne.
Redan efter första beaöket visste vi att hon var rätt person för jobbet. Ärlig, rak och målinriktad. Fantastisk
Siran är en ambisios kunnig mäklare .Profosenell,tydlig ,väl strukturerat, trevlig, har hög socialkompetens att hantera olika icke seriösa köpare,punktlig,respektfull ,ge hopp när man är nervös eller stressat,tror på det hon gör. Jag träffade 4 andra mäklare och fick en som gav mig billigare arvode ,men ändå fick välja Siran eftersom jag tror på min mag känsla och det stämde det. Hennes kultur kompetens med fyra olika språk gav henne extra maryt och möjligheter att kommunicera med olika folkgrupper på ett klokt sätt. Tack för att ni finns!
Trevlig och ett bra bemötande vid visningen.
Väldigt trevligt och ärlig mot kunder, är även tydlig med sitt arbete. Jag är jätte nöjd.
Fantastisk service och ärlig! Rätt person på rätt plats!
En fantastisk mäklare som kommer minnas livet ut! Mkt fin bemötande. Jag fick problem pga mitt hus inte såld . När jag hade fruktansvärt ekonomin problem, hjälpte Siran att sätta igång så fort sälja den lägenheten. Hon hjälpte mig Max hon kan göra. Det saknar ord att hur skulle tacka henne. Fantastiskt människa.
Siran är trevlig, kunnig och bra på sitt jobb! Allt flöt på smidigt, från visning till kontraktsskrivning.
Bemöttes väl, hade högre förväntningar än marknaden visade Siran levde upp till förväntningarna.
Mäklaren har varit väldigt hjälpsam och har funnits tillgänglig för frågor, väldigt nöjd
Hej Vi hade positiv upplevelse av Siran Markustan, vi är väldigt nöjd av henne, hon förklarade så tydligt information av lägenheten till oss .... vi vill gärna träffa henne om vi vill en gång till flytta någonstans. MVH Farid Ghasemi
Jag fick nyligen sålt mitt hus med hjälp av Siran. Jag är riktigt tacksam över all stöd och hjälp som jag fått under denna svår period för marknaden, har väl bemötande och tålamod, hela processen. Siran är kunnig och professionell i sitt arbete. Hon var tillgänglig när jag behövde henne, kände mig väldigt trygg med henne och bemötandet var på topp. Siran är helt enkelt den bästa mäklaren! Tack ännu en gång för all hjälp Siran Markusian
Rasmus gav redan från visningen ett bra intryck och varmt bemötande. Han lotsade mig på ett tryggt sätt igenom mitt första bostadsköp och kunde snabbt och transparent reda ut frågor längs vägen.
Siran en trevlig ,glad person. Min uppfattning om Siran är en kunnig i sin bransch, saklig ,konkret och tydlig. Hon har ett fint sätt med att diskutera eller utveckla frågan. Hon är lyhörd och punktlig . Hon är bra med att passa tider och svara snabb på alla sms och funderingar. Siran är kunnig med att hjälpa köparen att vara mindre nervös för att kunna fatta sitt beslut. Hon har kultur kompetens som gör att man kan inte missuppfatta saker. Hon sprider en positiv energi under mötet. Tidigare hade jag...
Hon är tydligt och jobbar på ett professionellt sätt att man blir trygg och säkert.
Bra mäklare i hela processen. Nöjda.
Vi är väldigt nöjda med Jan Rudolph, ett riktigt proffs. Kan verkligen rekomendera Jan.
Jag blev bemötande på en trevlig satt Jag har fått rätt och tydligt information som jag har förväntat mig . Bra kontakt och samarbete , och tydlighet .
Hon kan sitt jobb väl, är ärlig och ger råd...tack
Trevlig och omtänksam. Återkopplade hela tiden om hur läget var under försäljningen.
• Det var helt perfekt . • Jag har fått allt information som jag behövs . • Jag är nöjd ,han var hjälpsam och svarade på mina frågor , Det är lätt och kontaktar honom .
Hallå hallå ja vad ska jag säga om siran hon hade jättebra tålamod med oss jag har pratat med många mäklare för att jag tycker hon var bäst
Bästa mäklaren i hela Göteborg 😀
Jätte lättsam och hon är jätte duktig på att gå igenom och förklara saker, samt hur affären ska gå till. Både som köpare och säljare får man hjälp och hon visar om hur tillväga oerhört bra bemötande och väldigt flexibel med tider.
Jag fick ett jättebra bemötande, hon har varit väldigt tillgänglig och jobbat på snabbt. Hon hjälpte till att peka ut vad som behövdes fixas innan fotografering och visning vilket underlättade för mig. Försäljningen har varit över förväntan både vad gäller pris och tid så jag är väldigt nöjd. Jag är även nöjd med upplägget och att hon var ärlig om hur marknaden såg ut så att vi la ett attraktivt pris på lägenheten. Sen har allt gått väldigt smidigt och jag har fått den hjälp jag ville ha. Bästa mäklaren jag haft!
She is so professional for the task to perform so fast and smooth.we really appreciate and pleased for such a nice deal..
Super snäll och hjälpsam! Fick väldigt bra bemötande
Inga konstigheter. Tydlig med det mesta genom hela processen.
Kommunikation är en av hennes styrkor, hon vet hur hon ska lyssna på sina kunders behov och anpassar hela processen efter det vi efterfrågar. För mig är hon ett utmärkt proffs inom branschen och en mycket bra säljare.
Hon är så duktig och utförde uppgiften så snabbt och smidigt på ett mycket professionellt sätt. vi är verkligen imponerade och glada för en så trevlig affär i en bra miljö.
Trevlig, seriös, fantastisk kommunikation och 100% proffesionell.... Bästa mäklaren!!!!!!
Emma is truly helpful in the buying process. I recommend her!
Jag blev bmötat jätte bra av mäklaren hon var väldigt trevlig och kommunikation med mäklaren var väldigt bra.
•Jag har blivit väldigt bra bemött och trevlig av mäklaren . •Vi hade förväntningar att sälja mitt bostad och gick jättebra . •Jag är mycket nöjd med tydligt information och väl strukturerat och en tydlighet att förklaring för varje detaljer . Hon är duktigt och kunnigt i hennes yrke . Hälsningar Layla Dalawe 🌹
Punktligt, alltid svara och hör av sig. Hon har varit hjälpsam under hela processen. Lyssnar och är uppmärksamt.
Trygg och duktig mäklare som har varit toppen!
Siran är en fantastisk engagerad mäklare, lyhörd, hjälpsam, professionell och entusiastisk . Jag är så tacksam för Sirans trevliga och hjälpsamma sätt att bemöta mig i alla mina frågor. Helt klart en jordnära, trevlig och otrolig professionell mäklare :)
Förklarade alla steg bra och tydligt för en förstagångsköpare. Lyhörd och trevlig.
Jan upplevs väldigt kunnig och det kändes tryggt att diskutera bostadsköp med honom. Det kändes som att han ville allas bästa och förstod läget både för oss och på bostadsmarknaden.
Har haft en lång kontakt med Anita. Från att vi köpte vår lägenhet för 7 år sedan tills att vi nu sålde den. Har vart nöjd med alla möten. Fick professionell hjälp och Anita är väldigt ödmjuk och gör att man känner sig som en del av försäljningen. Rekommenderar starkt