Charlotta Melin

Charlotta Melin

Charlotta Melin är mäklare på Fastighetsbyrån Göteborg Väster

Charlotta Melin har varit registrerad mäklare sedan 2020-07. Charlotta Melin har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-09 och har fått 18 omdömen med ett betyg på 4.9. Charlotta Melin har haft 4 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

18 omdömen om Charlotta Melin

Sedan starten hos Reco 2021
Kristian M
Sålde sitt hus med hjälp av Charlotta Melin en del av Fastighetsbyrån Göteborg Väster
Askim - Sisjön

Mycket skicklig mäklare! Bra info till oss och höll oss informerade under hela säljprocessen.

Lena Birgitta L
Askim

Mycket bra bemötande. Charlotta var lyssnande och lyhörd för mina önskemål.

Kent Peter W
Billdal

Kan varmt rekommendera Charlotta! Vi kände oss trygga genom hela processen trots en speciell tid som marknaden är nu och vi är nöjda med vår försåljning

Maria Elisabet I
Önnered

På ett mycket trevligt, professionellt och lugnt sätt. Hon var mycket hjälpsam, lätt att få tag i när man hade frågor och kunde svara på dem. Har haft lite kontakt med olika mäklare och kan säga att Charlotta har varit den mäklare som jag verkligen haft mest förtroende för. Hon skötte min försäljning på ett utmärkt sätt så jag kommer rekommendera henne på det varmaste.

Josefin N
Köpte sitt hus med hjälp av Charlotta Melin en del av Fastighetsbyrån Göteborg Väster
Önnered

Charlotta är lugn och saklig i sin framtoning. Hjälpsam och noggrann. Vi är mycket nöjda med Charlottas vägledning av vårt köp av vårt nya hus. Rekommenderas starkt!

Martin Lennart T
Tynnered - "Bärgatorna"

Vi är mycket nöjda med hur försäljningen hanterats.

Caroline Karin Eleonore L
Näset

Vi blev så bra bemötta av Charlotta. Hon är tydlig, rak och professionell. Hon fanns hela tiden tillgänglig när vi hade frågor. En varm och omtänksam mäklare. Vi kan varmt rekommendera henne.

Eva Stina M
Askim - Sisjön

Mycket professionellt bemötande och hjälp med frågor om allting som behövdes inklusive det som var utöver själva försäljningen av huset. Tog sig tid och förklarade runt frågor som uppstod längs vägen. Toppenhjälp med praktiska saker såsom bokning av extratjänster också. Kan varmt rekommendera!

Per J
Näset

Från att vi fick kontakt så var kontakten väldigt bra. Bra flexibilitet vid visning på distans, kreativ med kontraktslösning och fin kontakt efter avtalstecknandet. Tillträdet ligger ju en bit fram. Det enda som förvånade oss var när vi låg högst i bud fick reda på att det fanns ett "dolt bud" som vi inte ens visste förekom. Något för oss att lära mao. Vi har en positiv syn på processen och ser fram emot att tillträda med Charlottas fina assistans.

Eva Yvonne B
Näset

Jag blev bemött med ett väldigt lugnt sätt från Charlotta och ett positivt tänkande, hon har verkligen ställt upp för mig. Svarar alltid när man ringer, eller ringer upp när hon hinner. Jag är verkligen nöjd. Yvonne Blixt