Fredrik Lilja
Fredrik Lilja är mäklare på Fastighetsbyrån Göteborg Väster
.Fredrik Lilja har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-02 och har fått 15 omdömen med ett betyg på 4.5. Fredrik Lilja har haft 23 försäljningar sen 2022-06 och har tillfrågat 89% av sina kunder efter omdömen.
2022-06 - 2023-05
15 omdömen om Fredrik Lilja
Sedan starten hos Reco 2021
sålde sin lägenhet med hjälp av Fredrik Lilja en del av Fastighetsbyrån Göteborg Väster
Professionell och väldigt kunnig mäklare.
Enkel och kundfokuserad -
köpte sin lägenhet med hjälp av Fredrik Lilja en del av Fastighetsbyrån Göteborg Väster
Bra bemötande, Han svarade på alla mina frågor.
Väldigt trevlig och löste försäljningen på vår lägenhet galant.
Fredrik gav ett bra och trevligt första intryck.
Mina förväntningar av en mäklare är att bli bemött med säkerhet om objektet och en öppenhet kring försäljningen. Allt detta uppfyllde Fredrik!
Jag är mycket nöjd med Fredrik i alla avseenden! -
Engagerad mäklaren som alltid är tillgänglig även för de minsta frågor eller problem. Försöker att hitta lösningar som funkar för alla involverade
Han är trevlig kille, fick svar på alla mina frågor om lägenheten.
Han berättade om lägenheten på ett bra sätt och vi hade ett bra kommunikation med varandra. -
Han är utmärkt mäklare och rekommenderar alla att gå till honom han hittar de bästa lägenheterna med bästa pris.
Mycket trevlig kille som man ser på en gång brinner för sitt yrke.
Han berättade om små detaljer som allt ifrån ljussläp och temperatur i var rum till området utanför. -
Vi är nöjda med Fredrik. Han svarar snabbt vid frågor och har gjort det tydligt med vad som ska göras efter och under kontraktet skulle skrivas.
En bra mäklare med ett trevligt bemötande. -
Fredrik har varit otroligt flexibel, snabb och pålitlig. Under lägenhetsvisningen var han ärlig och försökte inte låtsas att lägenheten var bättre/finare än den var, han tog upp för- och nackdelarna med den som om han ville att jag skulle göra det bästa möjliga valet. När jag uttryckte tvivel eller anmärkte på negativa saker i lägenheten försökte han inte släta över dessa eller styra min uppmärksamhet till något annat, utan han svarade sakligt, höll med och lät mig göra mitt beslut utan påtryckningar. Under kontraktskrivningen hakade han helt på mitt schema och var tillgänglig med blixtsnabb varsel, både på telefon, mail och möten. Rekommenderar honom starkt!