Tydligt!Trevlig och professionell.
Zanna Forsius
Zanna Forsius är mäklare på Fastighetsbyrån Göteborg Väster
.Zanna Forsius har varit registrerad mäklare sedan 2007-04. Zanna Forsius har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-12 och har fått 171 omdömen med ett betyg på 4.9. Zanna Forsius har haft 28 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
171 omdömen om Zanna Forsius
Hon har gjort ett bra arbete. Jag har blivit trevligt bemött och hon har svarat på mina funderingar och gett oss bra råd.
Jättebra bemötande utifrån alla krav man kan ha på en mäklare.
Zanna är kunnig och trevlig, det kändes tryggt och bra att ha henne som mäklare .
Zanna var professionell och bra på att följa upp. Hon har sålt många bostäder i vårt område så hon hade mycket kunskap om priser och närområdet. Trevlig och duktig mäklare helt enkelt.
Guided well through the bidding process and swift communication. Explained well about the contract clearly during sign. Was top on facts and smooth process.
Bästa Mäklaren i Göteborg.! Sålde min lägenhet jättesnabbt! Rekommenderas varmt! Av Annika Samuelsson
Fick sålt lägenheten snabbt och lätt. Agerade proffsigt genom hela processen. Alltid snabb på att återkoppla, vänlig och trevligt bemötande. Tack Zanna, kan varmt rekommendera dig framöver.
Otroligt professionell och kunnig mäklare. Rak och tydlig vilket har uppskattats mycket. Zanna är den bästa mäklaren vi haft att göra med och absolut mäklaren att välja om man ska sälja i Västra Göteborg!
*Hjälpsam, trevlig, ärlig. *Att göra det bästa för mig som säljare, vara ärlig. Ja det gjorde hon. *Är andra gången jag har kontakt med Zanna, både vid köp och nu sälj. Rekommenderar henne varmt!