En mkt kunnig mäklare. Påläst om våran bostad. Ärlig. Super trevlig. Bemöter alla med ett leende! Bättre mäklare är nog svår att hitta!vi är jätte nöjda
Gustav Fällström
Gustav Fällström är mäklare på Fastighetsbyrån Götene
.Gustav Fällström har varit registrerad mäklare sedan 2016-05. Gustav Fällström har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 267 omdömen med ett betyg på 4.9. Gustav Fällström har haft 21 försäljningar sen 2023-09 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
Jag har god lokal- och kundkännedom, är noggrann i mitt jobb och kan framhäva en bostad på ett mycket bra sätt. Dessutom är jag lugn, metodisk och social och gillar att träffa människor.
Vad gör du helst på fritiden?
Jag sjunger i kör och har intresse för sport.
Hur ser din drömbostad ut?
Det är mitt föräldrahem. En gård från 1800-talet.
Vad vet vi inte om dig?
Utöver att ha läst till fastighetsmäklare så är jag utbildad gymnasielärare i samhällskunskap och historia. Bra erfarenhet att ha med sig i fastighetsmäklaryrket!
2023-09 - 2024-08
267 omdömen om Gustav Fällström
Trevlig erfaren och rutinerad
Bra och trevligt bemötande. Har tagit hand om affären och de frågor som funnits på ett förtroendeingivande sätt.
En trevlig, kompetent, kunnig och mycket nogrann mäklare. Har kännt mig väl bemött från första stund. Mycket lätt att kommunicera med.
Bra bemötande . Han gjorde sitt jobb o hade flera visningar.. det gav resultat tillslut. Var trevlig o svarade på frågor när jag hade några..
Från första kontakten och genom hela processen har jag blivit korrekt, proffsigt och vänligt bemött. Mina förväntningar var att mitt hus skulle bli sålt. Att sälja sitt hem efter många år är en stor omställning i livet. under hela tiden har jag fortlöpande fått information om allt som berört försäljningen. Om spekulanterna, om regler som gäller, om kostnader. Jag är helt och hållet nöjd med det bemötande och den hjälp jag fått från Gustav Fällström både som mäklare och som människa.
Tack Inga-Maria! Jag känner mig nöjd över att min tjänst fungerat bra och att jag upplevs som informativ professionellt. Men det jag uppskattar mest är det du skriver i sista meningen - att mitt bemötande som person varit bra. Det tar jag som en personlig komplimang. Allt gott /Gustav F
Trevlig, tydlig, kunnig och lätt att ha att göra med.
Tack Julia, det är också ömsesidigt från min sida att det varit lättsamt med Er. Önskar en fin sommar! /Gustav F
Professionell, hjälpsam, informativ och tydlig. Gustav sticker ut också med sin personlighet. Allt i allt, en mycket bra mäklare vi gärna har att göra med om det skulle behövas.
Tack så mycket, Kogo! Fina ord och hoppas flytten kommer att gå bra till det nya! /Gustav
Mycket vänlig och hjälpsam, ger tydlig information, försöker lösa svåra problem, bra service!
Tack Jeff för ditt vänliga omdöme och bemötande! Jag hoppas ni kommer trivas i ert hus! /Gustav
Gustav ingav förtroende och visade god kunskap över försäljningens gång. Speciellt med tanke på att det var en köpare boende i Belgien som var huvudspekulanten med de problem som uppstår vid bankärenden. Att Gustaf dessutom var trevlig var ju ett stort plus. Allt gjorde att jag kände mig trygg med genomförandet av försäljningen.
Fint att ni upplevde er trygga i processen och resultatet som vi lyckades prestera. Denna försäljningen var lite special men det lyckades vi greja bra tycker jag! /Gustav