Astrid Skogh
Astrid Skogh är mäklare på Fastighetsbyrån Hägersten Älvsjö Skärholmen
.Astrid Skogh har varit registrerad mäklare sedan 2017-03. Astrid Skogh har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-07 och har fått 173 omdömen med ett betyg på 4.8. Astrid Skogh har haft 48 försäljningar sen 2021-08 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2021-08 - 2022-07
Läs vad 173 Läs vad Astrid Skogh
köpte sin lägenhet med hjälp av Astrid Skogh en del av Fastighetsbyrån Hägersten Älvsjö Skärholmen
Astrid överträffade alla våra förväntningar! Hon gjorde vår köpupplevelse stressfri och smidig och vi rekommenderar henne till alla framtida köpare.
sålde sin lägenhet med hjälp av Astrid Skogh en del av Fastighetsbyrån Hägersten Älvsjö Skärholmen
Bra bemötande och enkel kontakt. Allt flöt på utan minsta problem.
Professionell och förtroendeingivande
Fick ett väldigt glatt och proffsigt bemötande av Astrid. Lyhörd och tydlig kommunikation, rekommenderar starkt!
Proffsig mot både säljare och köpare
Fint bemötande med god förmåga att lyssna in säljarens behov och agera utifrån dom
Astrid hjälpte oss med vår livs viktigaste affär, att sälja vår älskade lägenhet till rätt pris under en väldigt osäker period. Hon fixade det med en otroligt proffsig approach och alltid tillgänglig och trevlig.
Kommunikativ, vänlig och proffsig!
🧡 -
Svar och återkoppling snabbt på öppna frågor.
Tillgänglig och påläst -
Astrid är lika effektiv som kunnig i det hon gör, återkopplar alltid och är trevlig och enkel att ha att göra med. Rekommenderar henne å det varmaste!
/Josefine W