Karin Linnerborg
Karin Linnerborg är mäklare på Fastighetsbyrån Hägersten Älvsjö Skärholmen
.Karin Linnerborg har varit registrerad mäklare sedan 2012-03. Karin Linnerborg har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-11 och har fått 143 omdömen med ett betyg på 4.9. Karin Linnerborg har haft 49 försäljningar sen 2021-08 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2021-08 - 2022-07
Läs vad 143 Läs vad Karin Linnerborg
sålde sin lägenhet med hjälp av Karin Linnerborg en del av Fastighetsbyrån Hägersten Älvsjö Skärholmen
Blev bemött på allra bästa vis och fick bästa möjliga hjälp av Karin.
Mer än nöjd!! -
köpte sin lägenhet med hjälp av Karin Linnerborg en del av Fastighetsbyrån Hägersten Älvsjö Skärholmen
Upplever henne som saklig, kunnig och trevlig.
Har uppfyllt våra krav på vad vi har förväntat oss.
Lämnat saklig information om vårt objekt.
Agerat snabbt, ärligt och lämnat raka besked.
Lätt att kommunicera med. -
köpte sitt hus med hjälp av Karin Linnerborg en del av Fastighetsbyrån Hägersten Älvsjö Skärholmen
Väldigt professionell. Trygg mäklare med bra koll.
sålde sitt hus med hjälp av Karin Linnerborg en del av Fastighetsbyrån Hägersten Älvsjö Skärholmen
Karin är ett superproffs och att anlita henne gav oss stor trygghet under säljprocessen. Hon ger tydliga råd och rekommendationer och är att snabb att återkomma när det krävs. Vi upplever henne både som snabb och noggrann och rekommenderar henne gärna!
Trevlig och förtroendeingivande! Vi fick det hus vi ville ha och Karin kändes toppen hela vägen.
Karin är en proffsig mäklare man kan lua på
Vi fick jättebra service av Karin genom hela säljprocessen, inför fotografering, visning och försäljning. Bilderna blev otroligt fina och visade vårt hem på ett utmärkt och representativt sätt. Det var också en av anledningarna att vi valde Karin, det och hennes trevliga bemötande och erfarenhet i området. Vi är jättenöjda!
Bra, personlig och trevlig mäklare som hjälper både köpare och säljare genom hela processen.
Karin gav ett bra förstaintryck, hjälpsam, engagerad och alltid tillgänglig. 👏👏
Karin bemötta oss med en väldigt positiv och samarbetsvillig inställning. Hon är trevlig och professionell med mycket fokus på kunden.