Linnéa Tornebjer

Linnéa Tornebjer

Linnéa Tornebjer är mäklare på Fastighetsbyrån Hägersten Älvsjö Skärholmen

Linnéa Tornebjer har varit registrerad mäklare sedan 2021-06. Linnéa Tornebjer har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-11 och har fått 25 omdömen med ett betyg på 4.7. Linnéa Tornebjer har haft 15 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.

2022-03 - 2023-02

25 omdömen om Linnéa Tornebjer

Sedan starten hos Reco 2021
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Linnéa Tornebjer en del av Fastighetsbyrån Hägersten Älvsjö Skärholmen
    • Midsommarkransen
    2023-02-17 Verifierad kund
    Mycket trevlig och bra kommunikation.
    • Hägerstensåsen
    2023-02-17 Verifierad kund
    Hel proffsigt intryck från första möte tills att kontraktet var påskrivet. Väldigt aktiv och vi kände oss uppdaterade under hela processen.
    Allting var kort sagt över förväntan!
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Linnéa Tornebjer en del av Fastighetsbyrån Hägersten Älvsjö Skärholmen
    • Midsommarkransen
    2023-02-03 Verifierad kund
    Mäklaren var kontaktbar och lyhörd. Vi kände att vi fick god hjälp och att hon var delaktig i processen. Minuset var att vi ibland kände att hon kunde ha varit mer påläst kring lägenheten och varit hårdare mot andra budgivare att ge besked. Vid signering gick det snabbt till, vilket vi uppskattade.
    • Aspudden
    2023-01-24 Verifierad kund
    Linnea har varit väldigt bra på att både vara professionell och personlig, det har alltid varit okej att ringa om vi har frågor och hon har alltid svarat efter bästa förmåga på allt vi undrar över.
    Vi har alltid känt oss väl informerade om vad som händer i processen, under visningar och försäljning gick allt väldigt smidigt.
    • Aspudden
    2023-01-22 Verifierad kund
    Bra och tydligt bemötande. försäljningsprocessen kändes enkel med Linnea och hon hjälpte oss få det pris vi ville ha för bostaden.
    2023-01-17 Verifierad kund
    Schysst, rak kommunikation och mycket tillgänglig med svar på frågor. Kändes tryggt och enkelt.
    2023-01-16 Verifierad kund
    Linnea bemötte mig absolut på rätt sätt, hon var vänlig ock kunnig men också mänsklig och mjuk som person. Profetionel! Jag förväntade mig att hon skulle sälja min lägenhet med så mycket pengar det gick och att jag fick vete var i prisrasen vi befann oss. Detta skedde till hundra%. Jag var inte med vid försäljningen, men metoden vad hon använde verkade bra. Först visning, sedan telefonkontakt med intresserade hela tiden och hon höll även mig informerad! Mycket bra jobb skulle jag säga!
    2022-11-15 Verifierad kund
    Proffsigt och trevligt bemötande! Linnéa uppfyllde våra högt ställda förväntningar och gav oss all information vi behövde under hela processen. Vi kan verkligen rekommendera Linnéa!
    • Midsommarkransen/telefonplan
    2022-09-11 Verifierad kund
    Linnea är trevlig och proffsig men som förstagångsköpare upplevde jag inte henne som hjälpsam. Hon var även ganska hetsig, vilket delvis berodde på säljarna men hon verkade sakna förståelse för att vi båda arbetar på heltid och ringde väldigt många gånger under arbetsdagen.
    • Hökmossen/Telefonplan
    2022-08-18 Verifierad kund
    Linnéa var hjälpsam, tillgänglig och förtroendeingivande under hela köpprocessen. Vi kände oss som köpare väldigt nöjda med hennes bemötande och allt gick smidigt.