Victor Wiklund
Victor Wiklund är mäklare på Fastighetsbyrån Hägersten Älvsjö Skärholmen
.Victor Wiklund har varit registrerad mäklare sedan 2017-09. Victor Wiklund har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-11 och har fått 94 omdömen med ett betyg på 4.6. Victor Wiklund har haft 8 försäljningar sen 2022-08 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
2022-08 - 2023-02
94 omdömen om Victor Wiklund
Sedan starten hos Reco 2022
sålde sin lägenhet med hjälp av Victor Wiklund en del av Fastighetsbyrån Hägersten Älvsjö Skärholmen
Tydlig, ärlig och alltid tillgänglig när vi behövde prata!
Viktor sålde vårat objekt till bra pris trots sval marknad.
Jag är mycket nöjd med den support som Victor gav i och med säljandet av min bostad i Liljeholmen i december 2022. Trots en låg marknad där det är svårt att generera intresse så låg Victor i och gav sig inte. Med hjälp av extra visningar och mycket angagemang fick jag ett rimligt pris för lägenheten. Jag är mycket nöjd med sammarbetet.
köpte sin lägenhet med hjälp av Victor Wiklund en del av Fastighetsbyrån Hägersten Älvsjö Skärholmen
Min man och jag svarade tillsammans från hans telefon så skriver samma här . Trevlig och bra kommunikation. Var mest min man som hade kontakten. Han fick allt att kännas lätt och smidigt.
Väldigt lyhörd! Inga anmärkningar.
Trevlig och bra kommunikation. Fick allt allt att kännas enkelt och tryggt vid vårt bostadsköp
sålde sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Märsta Rosersberg
Stort engagemang och vilja att få ut det bästa och mesta för alla parter.
sålde sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Märsta Rosersberg
Viktor hjälpte mig att sälja min bostadsrätt i Rosersberg kring årsskiftet 2021/2022.
I mina ögon är han en hungrig mäklare med fina säljfärdigheter samt skön och trevlig personlighet.
Jag upplevde honom också som lyhörd, och det var aldrig några problem med kommunikationen.
När bostadsrättsföreningen på något sätt missat att godkänna köparens medlemskap och överlåtelsen fick skjutas upp bortom ett datum jag inte längre var kvar i stan var han fin nog att erbjuda
sig att låta mig skriva på en fullmakt som tillät honom att hantera det å mina vägnar.
Sigtuna Interiör, som han har samarbete med, gjorde ett fint stylingsjobb också! -
sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Märsta Rosersberg
Vi har blivit väl bemötta av Viktor och är nöjda med hans arbetsinsats. Allt gick dock i rasande fart på slutet, så pass att man knappt hann med i svängarna. Men det är väl som branschen är.
sålde sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Märsta Rosersberg
Trevlig och gott bemötande. Lyssnade på mig men kom också med goda tips och rekommendationer.