David Romell
David Romell är mäklare på Fastighetsbyrån Hallsberg
.David Romell har varit registrerad mäklare sedan 2013-03. David Romell har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-07 och har fått 114 omdömen med ett betyg på 4.4. David Romell har haft 31 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 79% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 114 Läs vad David Romell
2020-12-13Verifierad kund
Nyligen köpt tomtmark för nybyggnation. Otroligt professionellt, trevligt och framförallt engagerat handlagt av David. Lämnar inget övrigt att önska. Affären genomfördes på ett tryggt och bra sätt där vi kände oss involverade och införstådda med alla delar i processen.
köpte en tomt med hjälp av David Romell en del av Fastighetsbyrån Hallsberg -
2020-11-28Verifierad kund
Första visningen den 1/11. Köpeavtal skrivet den 19/11. Här gick det undan värre. Duktig Trevlig säljare. Jag är mycket nöjd med hans insats men ganska dålig att svara på sms, men han kanske inte har tid då han är så duktig på att sälja, vilket är hans viktigaste funktion 😊
sålde sitt hus med hjälp av David Romell en del av Fastighetsbyrån Hallsberg -
2020-11-03Verifierad kund
Köpt hus i Laxå, blev bemött på ett trevligt sätt. Mäklaren var tillgänglig och svarade gärna på frågor
2020-08-02Verifierad kund
Köpt villa i östansjö.
Trevlig o fick bra information om alla skeden i affären.
Kändes tryggt.köpte sitt hus med hjälp av David Romell en del av Fastighetsbyrån Hallsberg -
2020-07-24Verifierad kund
Mycket trevligt bemötande. Ödmjuk attityd och äkta engagemang. Vi hr köpt en bostad som vi trivs med. Allt har fungerat mycket smidigt.
2020-06-13Verifierad kund
David är kunnig
Jag fick bra hjälp
Är nöjd med David
Första gången jag säljer hussålde sitt hus med hjälp av David Romell en del av Fastighetsbyrån Hallsberg -
2020-05-15Verifierad kund
Lite dålig på att leverera svar och uppgifter, man får påminna ibland annars helt ok.
2020-04-14Verifierad kund
Det är svårt att ge en rättvis bild då allt ännu inte är klart. Men så här långt är jag nöjd.
sålde sitt hus med hjälp av David Romell en del av Fastighetsbyrån Hallsberg -
2020-03-25Verifierad kund
Trevlig och kunnig mäklare.
2020-03-01Verifierad kund
Vår erfarenhet av Fastighetsbyråns stöd i vår affär är begränsad. Inte pga David utan pga omständigheterna.
Den korta stunden vi träffade David gav dock bästa intrycket. David hanterade kontraktet och betalningarna på bästa sätt. David ger ett mycket professionellt intryck och vi vill ge honom bästa betyg.köpte sitt hus med hjälp av David Romell en del av Fastighetsbyrån Hallsberg