Tony Jergos
Tony Jergos är mäklare på Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
.Tony Jergos har varit registrerad mäklare sedan 2010-06. Tony Jergos har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-10 och har fått 109 omdömen med ett betyg på 4.8. Tony Jergos har haft 31 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 90% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 109 Läs vad Tony Jergos
2020-11-24Verifierad kund
Vi köpte lägenheten av en person som vi kände dock kände vi inte person tillräckligt bra. Då spelade fastighetsbyrån en står roll. Med hjälp av Tony Jergos och hans kollegor gick allt väldigt smidigt.
2020-11-10Verifierad kund
Hej
Jag köpte en lägenhet.
Att hantera mäklaren var mycket utmärkt( Tony Jergos)köpte sin lägenhet med hjälp av Tony Jergos en del av Fastighetsbyrån Norra Botkyrka -
2020-11-08Verifierad kund
Köpte lägenheten.
Bäst
Bäst
Det är bästa meklareköpte sin lägenhet med hjälp av Tony Jergos en del av Fastighetsbyrån Norra Botkyrka -
2020-05-08Verifierad kund
Köpte lägenhet
Helt okej
Ja
Som alla människor som köper lägenhetköpte sin lägenhet med hjälp av Tony Jergos en del av Fastighetsbyrån Norra Botkyrka -
2020-03-16Verifierad kund
Super proffsig!
En fantastisk person, ärligt och tillgängligt, effektiv och seriös
Jag kan ge mina varmaste rekommendationer om grimma Tony Jergos.
Han är bäst!sålde sin lägenhet med hjälp av Tony Jergos en del av Fastighetsbyrån Norra Botkyrka -
2020-01-30Verifierad kund
Jag var mycket nöjd med att hantera Tony och hjälpte mig också mycket med att söka efter hem. Det var väldigt snabbt, nästan en månad. Han hittade mitt hus och i regionen jag drömde om och jag är hedrad att vara Tonys bästa vän.
köpte sitt hus med hjälp av Tony Jergos en del av Fastighetsbyrån Norra Botkyrka -
2020-01-23Verifierad kund
Jag sålde min tvåa i Hallunda med Tony och känner mig nöjd! Tony var alltid lyhörd och uppmärksam, trots att processen ibland var lite seg. Jag skulle absolut rekommendera Tony och Fastighetsbyrån.
2019-12-06Verifierad kund
Tony är lyhörd, flexibel och effektiv. Vi är helnöjda och kan verkligen rekommendera Tony.
2019-11-30Verifierad kund
Sålde min bostad. Fint bemötande. jättenöjd med försäljningen och mäklaren. Får toppbetyg.
2019-10-04Verifierad kund
Vi hade svårt att sälja vårt hem. Den låg ute i över 1 år. Vi ville byta mäklare och kom då i kontakt med Tony. Efter 2 dagar med Tony var huset sålt och kontraktet påskrivet. Vi är extremt tacksamma för den effektivitet och professionalitet vi mottagit. Tack!
sålde sitt hus med hjälp av Tony Jergos en del av Fastighetsbyrån Norra BotkyrkaHej Nancy och tack för de fina orden, Jag önskar dig all lycka i framtiden och som sagt hör av dig vart du än bor om du behöver hjälp med köp eller säljprocessen.
Tony Jergos