Erling Miles

Erling Miles

Erling Miles är mäklare på Fastighetsbyrån Halmstad

Erling Miles har varit registrerad mäklare sedan 2007-06. Erling Miles har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-09 och har fått 287 omdömen med ett betyg på 4.8. Erling Miles har haft 27 försäljningar sen 2022-12 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Att få möjligheten att träffa en massa härliga människor i olika stadier i livet och hjälpa dem igenom bostadsaffären på ett tryggt och smidigt sätt, hela tiden med ett varmt personligt engagemang och fokus för kundernas bästa.

Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Om du vill ha en mäklare med glimten i ögat som vet receptet för bästa möjliga pris så är det utan tvekan mig du ska välja. Stort kontaktnät och många bollar i luften samtidigt borgar för många köpsugna spekulanter till din bostad.

Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Positiv, driven och i det närmaste alltid tillgänglig.

Vad gör du helst på fritiden?
Pratar i telefon, solar och badar men också tränar om tid och ork finns.

Hur ser din drömbostad ut?
Ett hus med torn, gärna vitt med stor balkong och pool.

Vad vet vi inte om dig?
Islänning i botten, dalslänning i grunden och numera hallänning på toppen.

2022-12 - 2023-11

287 omdömen om Erling Miles

Sedan starten hos Reco 2014
Emma K
Simlångsdalen

Mycket proffsigt och trevligt bemötande!

Anders K
Simlångsdalen

Väldigt proffsigt och trevligt bemötande, man känner sig väldigt trygg. Kunde vara aningen bättre på att hålla utsatta tider, men återkopplar alltid till slut. Överlag ett mycket gott intryck

Kajsa M
Simlångsdalen

Bra, pålitlig och rolig. Hjälpte till med frågor och funderingar. Var väldigt tydlig. Inget tjat.

Per J
Villshärad

Hej Erling var mycket trevlig, kunnig o professionell. Vi har bara superlativer att säga Vänligen Per

Fredrik P
Villshärad

Erling är en erfaren och kunnig mäklare. Han är dessutom rolig, personlig och trevlig att jobba med, vi som säljare vet att han är här för att göra affärer. Har känts skönt att ha hans erfarenhet och lugn i en stökig marknadssituation.

Lillian J
Simlångsdalen

Proffsig och duktig fastighetsmäklare som vi mer än gärna kommer använda oss av i framtiden.

Angelica F
Söndrum

Engagerad och proffsig mäklare som varit nära till hands.

Åsa H
Köpte sitt hus med hjälp av Erling Miles en del av Fastighetsbyrån Halmstad

Erling var proffsig i sin helhet. Allt från bemötande till att ta hand om oss köpare.

Sven Ove C
Getinge

Bättre än så här finns inte ! Med vänliga hälsningar Monica och Ove Carlsson

Maja M
Laxvik-Påarp

Vi mötte Erling när vi köpte vårt hus år 2015 och han har regelbundet sänt oss upplysningar om dess värde. Han hjälpte oss också när jag överlät halva delen av huset till min man. Förra sommaren facetimade vi så han kunde se interiören eftersom vi funderade på att sälja. Nu har han varit mycket hjälpsam och tillmötesgående med försäljningen och lyssnat på vad vi tyckte och ville. Husförsäljningen har gått fint och Erling har ordnat så att vi inte behövde vara närvarande eftersom vi bor i USA och min man är sjuk. Vi är mycket tacksamma. Maja McCoy