Vi kunde inte vara mer nöjda med vår mäklare! Han var tydlig, trevlig och realistisk från start till slut. Han var alltid tillgänglig och uppdaterade oss hela tiden. Vi kommer rekommendera honom till alla vi känner som någon gång ska sälja sin bostad. Bara massa +++++!!!
Günay Coksürer
Günay Coksürer är mäklare på Fastighetsbyrån Haninge
.Günay Coksürer har varit registrerad mäklare sedan 2019-05. Günay Coksürer har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-08 och har fått 46 omdömen med ett betyg på 4.8. Günay Coksürer har haft 36 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2022-10 - 2023-09
46 omdömen om Günay Coksürer
Är jättenöjd med Günay som mäklare.
Günay har genom hela processen vart tålmodig, lyhörd, lugn och trygg.
Trevlig mäklare som är väldigt duktig på sitt jobb. Märktes att han jobbade hårt för att få min lägenhet såld och gjorde det där lilla extra. Rekommenderar varmt!
Otrolig människa, yrket passar verkligen honom då han är tog hand om mig på ett mycket proffsigt sätt. Väldigt lyhörd och tydlig! Full pott på service. Om jag ska sälja min bostad i framtiden så vet jag direkt vem jag ska kontakta. Rekommenderar starkt!
Mycket duktig, engagerad och hjälpsam!
Han är pålitlig och väldigt driven person som tar sitt jobb på allvar.
Jättebra mäklare,kunnig,service inriktad,alltid så trevlig och hjälpsam Vi rekommenderar honom starkt. Vi önskar honom.lycka till i framtiden.Jätte tack! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ Eva o Ingvar
Jätte trevligt bemötande och smidig försäljning inga konstigheter.
Otroligt tacksamma över att ha anlitat Günay. Han var väldigt proffsig och sympatisk. Framför allt så var han väldigt lyhörd och jobbade stenhårt för att göra oss nöjda. Både en toppen mäklare och person!