Fastighetsbyrån Hässelby
En del av Fastighetsbyrån -
www.fastighetsbyran.com
I Hässelby bor du naturskönt nära både vatten och vackra omgivningar. Här finns badplatser, golfklubbar och båtklubbar samtidigt som du har goda kommunikationer in till Stockholm. Här i Hässelbytrakten finns både lägenheter, radhus och villor. Vi på Fastighetsbyrån känner till området mycket väl och är marknadens mest anlitade.
Är du ute efter en bostad i Hässelby? Då ska du verkligen kontakta oss. Vi har bred erfarenhet, starkt engagemang och samarbetar nära med våra kunder för att affären ska bli så lyckad som möjligt.
Utmärkelser
1815 omdömen om Fastighetsbyrån Hässelby
Sedan starten hos Reco 2013
sålde sin lägenhet med hjälp av Josef Gubrail en del av Fastighetsbyrån Vällingby Spånga
Mäklarens bemötande var väldigt fin. Josef jobbade på ett väldigt professionellt sätt han överträffade mina förväntningar. Jag har rekommenderat honom för mina vänner samt bekanta.
Är väldigt tacksam över att just Josef var min mäklare, önskar han ett stort tack för ett fint arbete och stort lycka till. -
Super snäll och riktig professionalism. Snabb kontakt, stor engagemang. Jag rekommenderar på 110% :)
Han är trevlig och pålitlig.
Man kan tro på han som mäklare.
Bra på Kommunikation -
Jag sålde min lägenhet med hjälp av Josef Gubrail:) alltså woow! Helt otroligt vilken proffesionell hjälp jag fick.
Josef visade tydligt sitt engagemang och var väldigt intresserad av att hjälpa och svarade på alla frågor.
Jag kan rekommendera Josef starkt! Han är riktigt kunnig inom sitt yrke och det märks tydligt av den positiva energin och kunskaperna han delar med sig.
Det blir bara josef som mäklare för min del framöver:) -
Bra, smart, förstår och erbjuder det bästa
sålde sin lägenhet med hjälp av Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Vällingby Spånga
Jimmy är lyhörd, positiv, ärlig och bemöter en alltid med vänlighet. Med Jimmy känner man sig trygg. Jag upplever honom som en proffessionell mäklare och skulle absolut rekommendera honom om ni vill köpa eller sälja. Han har hjälpt mig med bägge och jag kunde inte bli mer nöjd. :)
Josef har varit kanon toppen!!!
Han har varit arbetsam, professionell och mest av allt har han varit pålitlig!
Han har erfarenhet och han vet exakt hur han ska hjälpa dig.
Han har varit väldigt artig och omtänksam hela tiden.
Han har gjort sitt jobb snabbt och försiktigt!
Jag rekommenderar starkt till 100% -
sålde sitt hus med hjälp av Linn Lindblad en del av Fastighetsbyrån Vällingby Spånga
Linn har sedan vårt första möte varit en trygg, ärlig och stöttande mäklare. Att på en månad ta sig an vår försäljning, styra upp inför vårt husfixande och fotografering, en mängd spekulantsamtal under sportlov och sedan landa i rekordstort intresse och snabbt avslut var långt över våra förväntningar. Hennes engagemang och omtänksamhet under och efter försäljningen har skapat trygghet och lugn till ibland rätt nervös säljare. Vi rekommenderar henne varmt till andra i försäljningstankar. Stort tack Linn!
köpte sin lägenhet med hjälp av Josef Gubrail en del av Fastighetsbyrån Vällingby Spånga
Josef hjälpte oss snabbt med vårt köp.
sålde sitt hus med hjälp av Carina Janson en del av Fastighetsbyrån Hässelby
Trevlig, kompetent, hjälpsam och tålmodig!
sålde sin lägenhet med hjälp av Nikola Markulic en del av Fastighetsbyrån Vällingby Spånga
Tycker att mäklaren bemötte mig proffesionellt och sedan gav mer en vänskaplig känsla efter att vi jobbat tillsammans i några veckor.
Mäklaren var mån om att alltid informera över telefon och tog sig verkligen tiden med oss som kund. -
Nicola är en väldigt sympatisk och ödmjuk mäklare som inte har en "sälj-till-varje-pris" mentalitet.
Han jobbade noga och ihärdigt för att försäljningen skulle gå så smidigt som möjligt.
Jag rekommenderar verkligen att anlita Nicola som mäklare.
(Det ska jag göra nästa gång jag flyttar) -
köpte sin lägenhet med hjälp av Nikola Markulic en del av Fastighetsbyrån Vällingby Spånga
Bästa mäklaren och trevlig person
Mycket bra bemötande
Ordnade kontakterna och försäljningen snabbt och till min belåtenhet
Sammanfattningsvis kan jag tycka utgångspriset var lite för lågt satt - men men det är han som är proffs och i dessa på många sätt bistra ekonomiska tider blev det nog ”rätt” till slut -
Probably the best real estate agent in Stockholm.
He really helped us and fulfilled all of our needs.
He went above and beyond and was always a text or call away at any time of the day. I could not be happier working with Josef.
Thank you so much for everything. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Jimmy Armasson en del av Fastighetsbyrån Vällingby Spånga
Jimmy skapade en lugn miljö kring stressen av budgivning och fick hela processen att kännas trygg. Var aldrig en situation där man kände att man blivit lurad. Han uppmärksammade mina behov för att kunna göra ett bekvämt beslut i både min budget och tidsram.
Mycket trevlig och driven person rekommenderar starkt denna person.
Jimmy is fantastic Real-estate agent, very knowledgeable and good at his job. Highly recommend. Very pleased.
Under hela processen har Linn varit lyhörd, förtroendeingivande, tillgänglig och professionell. Linn levde helt klart upp till våra förväntningar och vi rekommenderar henne varmt.
Jag blev förtroendeingivande, intresserat och personligt bemött.
Vi hade relativt höga förväntningar, vilket Linn levde upp till.
Tydlig, professionell, öppen för korrigeringar, tillmötesgående och tillgänglig under hela processen. Dessutom var prospektet mycket snyggt . Vi rekommenderar henne varmt. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Jimmy Armasson en del av Fastighetsbyrån Vällingby Spånga
Professional. Tydligt o sakligt
NIKOLA VAR MYCKET TREVLIG OCH SYMPATISK PERSON MED BRA BESKRIVNING SOM RÖRDE LÄGENHETEN JAG KANN VARMT REKOMENDERA HONOM TILL ANDRA
ULLA HÖGLUND -
sålde sitt hus med hjälp av Jimmy Armasson en del av Fastighetsbyrån Vällingby Spånga
Tydlig, lösningsfokuserad, snabb återkoppling, lugn och metodisk
Jimmy kombinerade personligt engagemang med ett korrekt och kunnigt bemötande och skapade en för alla parter trygg och bra affär.
Kunnig proffsig och trevlig ! Vi fick det priset vi ville trotts omständigheterna
köpte sitt hus med hjälp av Linn Lindblad en del av Fastighetsbyrån Vällingby Spånga
Som förstagångsköpare upplevde jag Linn som väldigt bra att ha att göra med, tydlig, förstående och väldigt tillmötesgående med frågor. Budgivningsprocessen blev också smidig då Linn höll allt professionellt och utan att stressa på saker.
Nu hoppas jag på att inte behöva köpa eller sälja hus på rätt länge, men skulle behovet uppstå så skulle Linn vara ett ganska självklart förstaval. -
köpte sitt hus med hjälp av Nikola Markulic en del av Fastighetsbyrån Vällingby Spånga
Toppen rakt igenom, bra kommunikation, lyhörd och flexibel. Rekommenderar varmt
Bra kommunikation, bra kontakt genom hela processen och såg till att vi fick det vi ville ha för huset plus lite till trots tuffare marknad. Rekommenderas!
Försäljningen gick snabbt och smärtfritt
Ett trevligt bemöttande och en bra mäklare.
sålde sitt hus med hjälp av Carina Janson en del av Fastighetsbyrån Hässelby
Carina har mycket god kunskap och erfarenhet och är en trygg förmedlare av fastighetsaffärer för både säljare och köpare.
Jimmy ger ett förtroendeingivande intryck. Han uppfattas som kunnig och är lätt att samarbeta med. Hela affären gick väldigt smidigt.
skrev om Jimmy Armasson en del av Fastighetsbyrån Vällingby Spånga
Jag är super nöjd med Jimmy som mäklare han är riktigt grym och jag kan säga med all säkerhet att han är den bästa mäklaren jag har jobbat med och jag har jobbat med med flera .
Han levererar det han säger och han finns allt tillgänglig och jag är otroligt tacksam för allt han har gjort för mig .
Vill du du anlita en professionell mäklare med fötterna på jorden då är Jimmy mannen som är just det .
Han sålde min lägenhet snabbt och smidigt och för det priset jag önskade så jag kunde inte vara mera nöjd med honom .
Tack så mycket Jimmy och jag ser fram emot att jobba med dig igen i framtiden. -
Josef är en nyfiken, kommunikativ och serviceinriktad person som hjälpte mig att sälja min lägenhet. Han gjorde ett mycket bra jobb och jag kan verkligen rekommendera honom.
Josef är en varm o godhjärtad kille, inte mindre än någon hjälte för mig!
Han har hjälpt mig två gånger och jag kunde inte önskat mig en proffsigare mäklare.
rekommenderas Starkt! -
Jättebra mäklare som fick vår lägenhet såld innan visning till rekordpris. Vi blev bra bemött av Josef och han var tillgänglig alla tider på dygnet vid frågor. Rekommenderar honom stark.
Mycket positiva ordalag, han är engagerad, intresserad och hjälpsam. Vill att det ska bli en bra affär för både säljare och köpare och är genuint omtänksam om dig kund och sätter sig väl in i de förutsättningar man kommer med i en affär.
sålde sitt hus med hjälp av Per Olofson en del av Fastighetsbyrån Vällingby Spånga
M.bra
M.bra
M.bra serius,aktiv -
skrev om Jimmy Armasson en del av Fastighetsbyrån Vällingby Spånga
Jimmy skötte försäljningen mycket bra! Professionellt bemötande och hantering av alla frågor. Jag kan varmt rekommendera Jimmy.
Väldigt trevlig och mysig tvår från jobbet ss som kund och vårt behov. Återkopplar å håller oss informerade under hela processen
köpte sin lägenhet med hjälp av Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Vällingby Spånga
Professionellt bemötande och en snabb och smidig process. Jag köpte via Jimmy och han skötte affären exemplariskt.
Josef är otroligt trevlig, hjälpsam och kunnig. Kan varmt rekommendera honom!
I was expecting the following from Nikola throughout the selling process
- Clear communication.
- Be very clear about my responsibilities and his responsibilities.
- Friendly and understandable/reasonable
- Time management
- Proper handover of apartment to the buyerI hope i lived up to all of your expectations my friend. Your communication and collaboration has been flawless throughout this process, a wonderful customer. Take care Rashedul, i hope i see you again in the future. Best regards, Nikola Markulic, Fastighetsbyrån Vällingby/Hässelby/Spånga
Nikola Markulic -
Har egentligen inget omdöme att ge. Träffade Josef endast en gång i samband med kontraktskrivning.
Uppfattade Josef som trevlig, spontan och ärlig i sin roll. -
sålde sitt hus med hjälp av Carina Janson en del av Fastighetsbyrån Hässelby
Trevlig och proffsig. Kan sin sak,rekomenderas verkligen.
Tydlig, kunnig och mycket trevlig..
Allt gick supersmidigt och Josef är otroligt trevlig och lätt att ha o göra med.
sålde sitt hus med hjälp av Carina Janson en del av Fastighetsbyrån Hässelby
Engagerad, uthållig, trevlig och hjälpsam.
Han var professionell, effektiv och väldigt trevlig
Det gick väldigt snabbt än vi hade tänkt. Bra jobbat