Linn Lindblad

Linn Lindblad

Linn Lindblad är mäklare på Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga

Linn Lindblad har varit registrerad mäklare sedan 2020-11. Linn Lindblad har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-06 och har fått 49 omdömen med ett betyg på 4.9. Linn Lindblad har haft 34 försäljningar sen 2022-12 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2022-12 - 2023-11

49 omdömen om Linn Lindblad

Sedan starten hos Reco 2022
Jonathan A
Köpte sitt hus med hjälp av Linn Lindblad en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Hässelby Norra Villastad

Vi kände stor tillit till Linn under hela processen. Hon skötte allt professionellt, höll oss informerade och hjälpte till med allt vi behövde.

Lars M
Sålde sitt hus med hjälp av Linn Lindblad en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Hässelby Södra Villastad

Väldigt engagerad mäklare! Stort driv, kunnig och full koll på området. Mycket bra stöd till mig som säljare under försäljningsprocessen med fotografering, besiktning m.m. Snabb försäljning till ett bra pris!

Maria Ä
Hässelby Norra Villastad

Bra engagemang Tydlig med vad som händer i nästa steg. Snabb på återkoppling.

Svar från Linn Lindblad

Hej Tusen tack för fint omdöme. Ni har varit supersnabba i era förberedelser och gjort att processen blev snabb och smidig och belöning gavs för ert arbete- endast två visningar behövdes vilket är väldigt lite i dessa tider :-) Bra samarbete ger ett lyckat resultat! Hälsningar Linn Lindblad

Enoch A
Hässelby Norra Villastad

Linn Lindblad was excellently and exceptionally professional in both "her relationship" with us in terms of respect, politeness, patience, kindness and in "the actual proceeding" with us in terms of an overwhelming documentation of the contract, presentation, clarity and general understanding to close the sales and buying of our home at Asplövsgränd 62.

Svar från Linn Lindblad

Hi Thank you so much. Appreciating your honesty and absolute positive energy. Looking forward to visit you in the house! Kind regards Linn Lindblad

Marita A
Vällingby - Kälvesta

Vi har bara goda erfarenheter av Linn, från första mötet då vi fick en tydlig genomgång av hela processen tills att vi träffade köparna och skrev. Linn har varit tillgänglig för frågor och återkoppling och lyhörd för våra önskemål. Och varit positiv och uthållig på en trög marknad som förutsatt ganska mycket arbete!

Svar från Linn Lindblad

Hej Vi fick känna av en ganska trög marknad, men också möjlighet att få lära känna varandra vilket jag uppskattar i säljprocessen. Vi kämpade på tillsammans och till slut hittade vi rätt köpare som verkligen älskar ert hus. Tack för att ni hela tiden var positiva och tillmötesgående med flexibilitet i visningar mm. Nu får nu njuta av ert nya boende. Hälsningar Linn Lindblad

VERONICA S
Vällingby - Kälvesta

Vi är så nöjda med vår kontakt med Linn. Hon har varit så tålmodig och professionell i vår något utdragna köpprocess!

Svar från Linn Lindblad

Hej Veronica, Ni kändes så rätt för huset och säljarna hade verkligen sagt att de ville att jag hittade en köpare som värdesatte huset på samma sätt som de har gjort under alla dessa åren. Ni kommer stormtrivas här. Vi ses snart på tillträdet. Hälsningar Linn

Anders L
Vällingby - Kälvesta

Proffsig från start till mål, målmedveten och samtidigt trevlig - bra kombi!

Svar från Linn Lindblad

Tack Anders för fint omdöme och samarbete! Så glad att jag fick hjälpa både dig och din blivande sambo att sälja och att processen löpte på snabbt och smidigt då ni båda var väldigt engagerade och målmedvetna! Vi träffades ju först på visningar och har varit så roligt att få följa er husletarresa. Ser fram emot att få besöka er i ert nya hus. Vi ses snart på tillträdet! Hälsningar Linn Lindblad

Eva Lotten A
Vällingby - Nälsta

Jag utvärderade flera potentiella mäklare innan jag valde Linn och är mycket nöjd med det valet. Min bostad såldes under en tid då läget på marknaden var lite svajigt och det kändes tryggt att ha ett så proffsigt stöd vid sin sida. Linn är alltid lugn och tydlig, proaktiv i sin kommunikation, snabb i återkoppling och guidade mig steg för steg igenom en av mitt livs största affärer. Jag har bara gott att säga om Linn som mäklare och rekommenderar henne varmt.

Svar från Linn Lindblad

Lotten, vilken resa detta var! Tyvärr många visningar som det är numera. Men ditt engagemang och ditt tålamod och att du litade på mig i varje steg även när du tvivlade på att huset skulle blå sålt! Extra härligt var det ju för oss båda när vi äntligen skrev kontrakt med den allra första spekulanten som var på visning. Tålamod, engagemang och is i magen kännetecknar denna bostadsresa och försäljning, Allt gott och önskar dig stort lycka till och hoppas du kommer trivas i de sydliga breddgraderna. Hälsningar Linn Lindblad

Huseyin D
Hässelby Södra Villastad

Hella resan funkade perfekt med Linn Mvh Dogan

Svar från Linn Lindblad

Tusen Tack Huseyin. Som vanligt så trevligt och enkelt att göra affärer med dig. Vi ses snart på tillträdet! Många hälsningar Linn Lindblad

Maria Cecilia E
Vällingby - Kälvesta

Linn är jättetrevlig och professionell i både bemötande och det hon gör. Hon höll mig väl uppdaterad om status efter visningarna och hon svarade alltid snabbt på de frågor jag hade. Jag kan verkligen rekommendera Linn när man vill ha en bra och seriös mäklare!

Svar från Linn Lindblad

Tack Cissi för fint omdöme och en mycket trevlig process att arbeta ihop. Vi har lärt känna varandra under senaste året först som spekulant och sedan som säljare, Önskar dig och Anders stort lycka till framöver! Varma Hälsningar Linn Lindblad