Carina Janson

Carina Janson

Carina Janson är mäklare på Fastighetsbyrån Hässelby

Carina Janson har varit registrerad mäklare sedan 1995-02. Carina Janson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-04 och har fått 270 omdömen med ett betyg på 4.8. Carina Janson har haft 30 försäljningar sen 2022-04 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

2022-04 - 2023-03

270 omdömen om Carina Janson

Sedan starten hos Reco 2014
    • Hässelby Södra Villastad
    2023-03-21 Verifierad kund
    Trevlig, kompetent, hjälpsam och tålmodig!
    2023-03-05 Verifierad kund
    Carina har mycket god kunskap och erfarenhet och är en trygg förmedlare av fastighetsaffärer för både säljare och köpare.
    • Hässelby Villastad
    2023-02-22 Verifierad kund
    Trevlig och proffsig. Kan sin sak,rekomenderas verkligen.
    2023-02-20 Verifierad kund
    Engagerad, uthållig, trevlig och hjälpsam.
    2023-02-17 Verifierad kund
    Hon mycket kunnig och stor kännedom om området och kötte alla visningar och papper som behövdes och vi är mycket nöjda med henne. Vi kände trygga med henne när vi sålde vår huse. Vi rekommenderar henne som jätte bra och mycket kunskap mäklare.
    Mvh
    Tack Thanai. Vad roligt att ni är nöjda med mitt arbete. Nu ska vi bara hjälpa er att hitta ett nytt boende som ni kommer trivas med. Carina Janson
    • Hässelby Södra Villastad
    2023-02-12 Verifierad kund
    Carina är en trevlig person som säljer med människan i åtanke. Hon är alltid motiverat och utnyttjar alla tillgängliga resurser för att göra processen så smidigt som möjligt.
    • Hässelby
    2022-12-29 Verifierad kund
    Mycket kunnig och pålitlig mäklare
    Tack Hannes för den fina rekommendationen. Hoppas ni ska trivas i nya huset Carina Janson
    • Hässelby
    2022-12-28 Verifierad kund
    Kunnig, tydlig och lätt att ha att göra med
    Hej Malin tack för den fin rekommendationen, hoppas ni och vovven ska trivas i nya huset och men lilla skogen Carina Janson
    • Spånga - Nälsta
    2022-11-15 Verifierad kund
    Utifrån marknadssituationen såldes huset.
    Hej Samuel. Ja under rådande marknad är det svårare att förutse vad ett slutpris blir. Jag hoppas ni blev nöjda med priset trots den tröga marknaden vi befinner oss i. Lycka till också med nya boendet framöver. Carina Janson
    2022-10-23 Verifierad kund
    Proffesionellt och ärligt bemötande. Carina hade god kunskap om objektet och området. Hennes bemötande var avgörande för att jag gjorde affären.
    Tack Kristina för den fina rekommendationen. Professionellt och ärligt bemötande är det jag själv vill leverera och även uppskattar hos andra. Det var bara trevligt att få hjälpa dig i ditt bostadsletande. Hoppas ni ska trivas i nya huset. Carina Janson