Christian Göransson
Christian Göransson är mäklare på Fastighetsbyrån Hässelby
.Christian Göransson har varit registrerad mäklare sedan 2004-04. Christian Göransson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-04 och har fått 113 omdömen med ett betyg på 4.6. Christian Göransson har haft 74 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
113 omdömen om Christian Göransson
Sedan starten hos Reco 2014
köpte sitt hus med hjälp av Christian Göransson en del av Fastighetsbyrån Hässelby
Tog sig tid och svarade på de frågor vi hade. Trevlig och tillgänglig. Som helhet en bra upplevelse.
Christian is a recommended agent.
Duktig, trevlig, kunnig och saklig. God bemötande!
Fick en bra känsla direkt. Han har varit tillmötes gående när det gäller visningarna med datum och tider. Förklarat bra på frågor under visning. Rekommenderar honom.
Skulle rekommendera Christian! Hjälpsam, lyhörd och lätt att få tag på! Gjorde husaffärer så enkel! Toppenbra mäklare!
sålde sitt hus med hjälp av Christian Göransson en del av Fastighetsbyrån Hässelby
Rutinerat och professionellt arbete
Tillgänglig och tillmötesgående. Trevlig, lättsam och kunde svara på alla våra frågor genom hela processen.
Köpte ett parhus till fast pris.
köpte en tomt med hjälp av Christian Göransson en del av Fastighetsbyrån Hässelby
Jag tycker han är best på sitt jobb
Köpt bostad. Mäklaren ordnade snabbt en privat visning som gjorde att vi kunde köpa vårt kommande hem. Otroligt tillmötesgående, professionell och varm människa. Precis en sådan person man vill ha när man gör sitt livs affär.