Gustav Borgström
Gustav Borgström är mäklare på Fastighetsbyrån Helsingborg
.Gustav Borgström har varit registrerad mäklare sedan 2014-02. Gustav Borgström har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-07 och har fått 167 omdömen med ett betyg på 4.8. Gustav Borgström har haft 18 försäljningar sen 2022-06 och har tillfrågat 86% av sina kunder efter omdömen.
2022-06 - 2023-05
167 omdömen om Gustav Borgström
Sedan starten hos Reco 2015
köpte sin lägenhet med hjälp av Gustav Borgström en del av Fastighetsbyrån Helsingborg
Super trevlig! Engagerad! Inga problem mer än att det tar lite för långt tid att få svar på mejl. Annars väldigt bra!
köpte sitt hus med hjälp av Gustav Borgström en del av Fastighetsbyrån Helsingborg
Väldigt trevligt och proffesionellt bemötande!
Gustav är förtroendeingivande och vet vad han håller på med. Jordnära och enkel att prata med, vilket vi uppskattar mycket.
Han ordnade så att vi kunde skriva kontrakt en söndagmorgon kl 8, vilket visar hans vilja att göra det lilla extra för sina kunder.
Man känner att man kan ställa alla sina frågor till Gustav utan att tveka!
Vi kan verkligen rekommendera Gustav som mäklare! -
sålde sitt hus med hjälp av Gustav Borgström en del av Fastighetsbyrån Helsingborg
Jag tyckte att Gustav var en bra mäklare. Man kände sig trygg, att man kunde lita på honom. Han vägledde oss mycket bra genom hela försäljningsprocessen.
Smidig affär och trevlig bemötande.
Mycket nöjd. Allt skött tydligt och klart.
Jag är nöjd med Gustav!
Mest nöjd är jag med deklarationen. Allt färdigt, bara att skriva ut ”papperna”
Husaffärerna gick ganska smidigt. (Både köp o sälj)
Dock lite oklart med arvodet för försäljning av Kärrgatan 7. Då priset gick ner blev det ett fast arvode, detta sades inte muntligt utan stod i det ”finstilta” vi undrade över summan som vi inte fick ihop, tills vi förstod att det blev fast arvode istället för % sats.
Vårhälsningar Göran Winstedt -
Blev väl bemött och vi fick svar på de frågor vi haft på ett snabbt och proffisionellt vis.
Lyhörd och trevligt bemötande.
Känns som att han vet vad han gör och lyssnar.
Vi är väldigt nöjda med Gustav och rekommenderar honom
varmt.
Mvh Therese och Peter Hjalmarsson -
Engagerad, återkommande, hjälpsam och trevlig
Fantastiskt bra, trevlig, engagerad och återkommer alltid med information.