Gustav Persson
Gustav Persson är mäklare på Fastighetsbyrån Helsingborg
.Gustav Persson har varit registrerad mäklare sedan 2014-02. Gustav Persson har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-07 och har fått 155 omdömen med ett betyg på 4.8. Gustav Persson har haft 24 försäljningar sen 2021-08 och har tillfrågat 88% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2021-08 - 2022-07
Läs vad 155 Läs vad Gustav Persson
köpte sitt hus med hjälp av Gustav Persson en del av Fastighetsbyrån Helsingborg
Vi var väldigt nöjda med bemötandet. Gustav upplevs väldigt kunnig, lugn och ödmjuk.
Om bekanta ska köpa eller sälja bostad så är Gustav utan tvekan den mäklaren jag hade rekommenderat. -
sålde sitt hus med hjälp av Gustav Persson en del av Fastighetsbyrån Helsingborg
Enkel, smidig och snabb försäljning. Finns en anledning till att vi ville att Gustav skulle sälja vårt parhus.
Professionell och ett fint bemötande från start! Vi är mycket nöjda!
Vi blev bemötta på ett bra sätt. Vi fick en bra sammanfattning och fick i lugn och ro inspektera huset under visning. Allt gick även väldigt smidigt under själva mötet med säljarna.
Vi känner att Gustav är rätt val för oss.
Han har hjälpt oss genom hela processen på ett kunnigt, trevlig och förtroendeingivande sätt.
Vi är mycket nöjda och rekommenderar varmt Gustav.
Gerd o Rolf -
Jag upplevde Gustav som lugn och trevlig, det var ett härligt bemötande och kändes tryggt att göra en bostadsaffär med Gustav som mäklare.
Inte ”för på” och hetsig som många mäklare kan upplevas som. -
Professionell och lätt att ha att göra med
Lugn och metodisk. Gav ett betryggande intryck.
Trevligt och professionell bemötande.
Vi uppfattar Gustav som driftig, kunnig samt kompetent mäklare som lede oss till ett lyckat försäljning.
Vi är oerhört tacksamma för alla tips, råd och coachning från Gustav.
Vi starkt rekommenderar Gustav och kommer anlita honom igen. -
skrev om Gustav Persson en del av Fastighetsbyrån Helsingborg
Gustav är den mest proffsiga mäklaren vi träffat! rekommenderar verkligen att anlita honom!