Johanna Thorén
Johanna Thorén är mäklare på Fastighetsbyrån Helsingborg
.Johanna Thorén har varit registrerad mäklare sedan 2013-11. Johanna Thorén har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-11 och har fått 204 omdömen med ett betyg på 4.8. Johanna Thorén har haft 50 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 204 Läs vad Johanna Thorén
2021-01-04Verifierad kund
Väldigt nöjd med Johanna som mäklare.
Jag kände mig alltid väl informerad och att hon var snabb med återkoppling. Kan absolut rekommendera henne.sålde sin lägenhet med hjälp av Johanna Thorén en del av Fastighetsbyrån Helsingborg -
2020-12-18Verifierad kund
Allt har varit bra. Även Sophie Nilsson var toppen.
Jag har känt mig trygg hela vägen. Rekommenderar denna fastighetsbyrå.köpte sin lägenhet med hjälp av Johanna Thorén en del av Fastighetsbyrån Helsingborg -
2020-12-08Verifierad kund
Johanna was very helpfull and has facilitaded our purchase of our first apartment in Sweden. I wish we knew a little more about the culture, so we'd know that the apartment was shown with several things attached to the wall but the holes weren't covered nicely after purchase, as it would have been done in the Netherlands, our country of reference.
Otherwise, a very positive experience I'd say.köpte sin lägenhet med hjälp av Johanna Thorén en del av Fastighetsbyrån Helsingborg -
2020-12-05Verifierad kund
Köpt lgh, superbra och hjälpsam.
2020-12-04Verifierad kund
Johanna fick oss att känna oss trygga hela vägen genom vårt bostadsköp! Vi blev både professionellt och trevligt bemötta. Kan verkligen rekommendera Johanna om ni söker en mäklare.
2020-12-02Verifierad kund
Vi köpte vår första bostad genom Johanna. Johanna hade ett väldigt trevligt bemötande och var tillmötesgående. Under hela processen ringde Johanna till både mig och min partner för att säkerställa att ”Allt var på banan” vilket gjorde oss väldigt trygga!
2020-11-28Verifierad kund
Köpte bostad - mycket bra bemötande genom hela processen. Överlag nöjd med upplevelsen.
2020-11-18Verifierad kund
Johanna har sålt min lägenhet bara på några dagar. Perfekt mäklare!
Lyssnar! Anpassar sig direkt till våra personligheter, hittar rätt metod utföra medlingen som leder till en snabb problemfri, positiv affär med god resultat. Tack Johanna!sålde sin lägenhet med hjälp av Johanna Thorén en del av Fastighetsbyrån Helsingborg -
2020-11-10Verifierad kund
Jag har sålt en lägenhet i centrum.
Johanna är både strukturerad och skarp i affären samt har ett vänligt och trevligt bemötande.sålde sin lägenhet med hjälp av Johanna Thorén en del av Fastighetsbyrån Helsingborg -
2020-10-21Verifierad kund
Har både köpt och sålt samma lägenhet med hjälp av Johanna. Hon balanserar sin mäklarroll väl mellan säljare och köpare och räcker till för båda parter på ett bra sätt. Realistisk, ärlig och klarsynt är hon ett jätte bra stöd både när man säljer och köper.