Ida sjödin är fantastisk, hon hjälpte oss igenom försäljningen på allra bästa sätt. Hon är otroligt kunnig,fanns alltid tillhands,svarade outtröttlig på alla våra frågor o. tel.samtal I tid o.otid.en problemlösare o.en skicklig mäklare och med en förmåga att läsa av människor o. situationer. Vi fick den allra bästa !!
Ida Sjödin
Ida Sjödin är mäklare på Fastighetsbyrån Höga Kusten
.Ida Sjödin har varit registrerad mäklare sedan 2013-07. Ida Sjödin har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-10 och har fått 209 omdömen med ett betyg på 4.7. Ida Sjödin har haft 37 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 88% av sina kunder efter omdömen.
Känslan av att kunna hjälpa någon annan. I jobbet får jag möjligheten att hjälpa många människor i alla möjliga situationer. Sälja, köpa, värdering av bostäder, hjälpa till i diverse tankar och funderingar kring olika situationer som att exempelvis titta på ritningar men också att guida dem genom tankar och funderingar både byggnadstekniskt men också i det mest vardagliga som skolor och handling av matvaror, ja listan kan göras lång.
Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Jag tror inte jag är som andra, jag är mig själv rakt igenom. Att våga och vägra göra saker mer komplicerade än vad de är. Självklart finns det miljoner tankar och funderingar när man ska köpa och sälja och jag finns alltid till förfogande för alla typer av frågor. Inget är fört stort och eller för litet.
Vad vet vi inte om dig?
Som barn har jag varit med om att förlora mitt föräldrahem i en brand. Så jag vet mycket väl vad ett hem kan vara. Det är så mycket mer än materiella ting. Det är en känsla, en trygghet och förhoppningsvis massor av kärlek.
2022-09 - 2023-08
209 omdömen om Ida Sjödin
Mycket bra bemötande, förstående och väldigt pedagogisk, super nöjd med henne:)
Bra bemötande, serviceinriktad professionell mäklare
Vi blev bemött på ett väldigt bra och professionellt sätt. Hon hälsade och förklarade på ett sätt som man förstod på. Väldigt trevlig och lätt att prata med. När vi köpte huset gick hon igenom alla saker i punktform och frågade om man hade några funderingar. Hon var väldigt tydlig och förklarade om det var något man inte förstod.
Jag tycker att Ida var väldigt hjälpsam och hade ett väldigt trevligt bemötande. Hon förklarade på ett bra sätt så att man förstod vad saken gällde samt hon var lätt att prata med.
Ida guidade vårt köp på ett vänligt, professionellt och tålmodigt sätt.
Super nöjd allt gick smidigt o fort.
Vi är nöjda med Ida som vår mäklare, vi tycker försäljningen gått smidigt.
Jag är mycke nöjd med Ida som fastighetsmäklare .
Trevligt och personligt bemötande. Alltid lätt och snabbt tillgänglig. Försäljningen har dessutom skett i god tid före avtalad tid.