Ida Sjödin är mäklare på Fastighetsbyrån Höga Kusten
.Ida Sjödin har varit registrerad mäklare sedan 2013-07. Ida Sjödin har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-10 och har fått 126 omdömen med ett betyg på 4.6. Ida Sjödin har haft 11 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 91% av sina kunder efter omdömen.
Känslan av att kunna hjälpa någon annan. I jobbet får jag möjligheten att hjälpa många människor i alla möjliga situationer. Sälja, köpa, värdering av bostäder, hjälpa till i diverse tankar och funderingar kring olika situationer som att exempelvis titta på ritningar men också att guida dem genom tankar och funderingar både byggnadstekniskt men också i det mest vardagliga som skolor och handling av matvaror, ja listan kan göras lång.
Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Jag tror inte jag är som andra, jag är mig själv rakt igenom. Att våga och vägra göra saker mer komplicerade än vad de är. Självklart finns det miljoner tankar och funderingar när man ska köpa och sälja och jag finns alltid till förfogande för alla typer av frågor. Inget är fört stort och eller för litet.
Vad vet vi inte om dig?
Som barn har jag varit med om att förlora mitt föräldrahem i en brand. Så jag vet mycket väl vad ett hem kan vara. Det är så mycket mer än materiella ting. Det är en känsla, en trygghet och förhoppningsvis massor av kärlek.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 126 Läs vad Ida Sjödin
2021-01-11Verifierad kund
ida sålde vårat hus som vi ägt i 48 år. vi fick ett proffsigt och vänligt bemötande.av en rak och ärlig dam.försäljningen översteg våra förväntningar där ida var en drivande kraft.slutbetyget blir i en skala 1- 10 en 10 a.
sålde sitt hus med hjälp av Ida Sjödin en del av Fastighetsbyrån Höga Kusten -
2020-12-04Verifierad kund
Vi har köpt en bostad och haft enbart skrivhjälp på en annan. Hon har varit jättebra. Trevlig, kunnig, tillgänglig. Skulle också kunnat skriva "utmärkt" men jag är lite försiktig...
köpte sin lägenhet med hjälp av Ida Sjödin en del av Fastighetsbyrån Höga KustenVilka otroligt fina ord! Tack snälla Mari-Anne. Hoppas ni kommer att trivas i lägenheten. Jag kommer förbi på en kopp kaffe när ni kommit i ordning så att jag får se hur ni har det. / Ida
2020-12-01Verifierad kund
Försäljning lght, mycket professionellt bemötande på ett personligt sätt.
Uppskattade stylingtjänsten som ingick.
Bra återkoppling både personligen från mäklaren samt online tjänst.
lght såld inom en månad vilket vi är nöjda med...sålde sin lägenhet med hjälp av Ida Sjödin en del av Fastighetsbyrån Höga KustenHej! Tack vad glad jag blir för att du tar dig tid och göra en reco. Jag är otroligt tacksam att jag fått hjälpa er med försäljningen av lägenheten och jag hoppas att ni kommer att trivas nu när ni flyttar. / Ida
2020-11-29Verifierad kund
Lägenhet,
Mäklaren var kanon , trevlig , seriös , tog tillvara våra intressen
Mycket brasålde sin lägenhet med hjälp av Ida Sjödin en del av Fastighetsbyrån Höga KustenMen så glad ja blir när du lämnar en sådan fin rekommendation. Tusen tusen tack för att jag fick hjälpa er med försäljningen. Jag hoppas ni kommer att trivas i ert nya! / Ida
2020-09-01Verifierad kund
Bra bemötande och dialog o
m försäljningsproceswensålde sin lägenhet med hjälp av Ida Sjödin en del av Fastighetsbyrån Höga KustenHej! Tusen tack för förtroende att hjälpa till med försäljningen av er otroligt fina lägenhet. Allt gott! / Ida
2019-11-01Verifierad kund
Är jätte nöjd med mäklaren och hela bemötande som fastighetsbyrån har.
Rekomenderas stark för andra som vill köpa eller sälja fastigheter.köpte sitt hus med hjälp av Ida Sjödin en del av Fastighetsbyrån Höga KustenTack för den fina rekommendationen! Kanske är det dags för ett besök och se hur ni fått det i huset. Allt gott!
2019-10-27Verifierad kund
Vi har köpt en etta till dottern. Mäklaren har varit mycket engagerad i denna affär, väldigt trevlig och återkom snabbt med svar på frågor vi hade. Vi är mycket nöjda med denna affär !!!!
köpte sin lägenhet med hjälp av Ida Sjödin en del av Fastighetsbyrån Höga KustenHej! Tack för de fina orden. Hoppas dottern kommer att trivas i lägenheten men också att det kommer att fungera under en längre tid. Återigen tack! / Ida
2019-10-21Verifierad kund
Mycket bra bemötande och snabb service vid funderingar!
köpte sin lägenhet med hjälp av Ida Sjödin en del av Fastighetsbyrån Höga KustenTack snälla! Nu hoppas jag innerligt att du kommer att trivas med lägenheten. Har du frågor eller funderingar så vet ni vart vi finns! / Ida
2019-10-20Verifierad kund
Jag har sålt ett torp nära Ö-vik, och är mycket nöjd med mäklare Ida.
Hon är trevlig, engagerad och driven.
Jag kan rekommendera henne.sålde sitt hus med hjälp av Ida Sjödin en del av Fastighetsbyrån Höga KustenJag tackar för din rekommendation! Hoppas du kommer att trivas som fisken i vattnet nu i lägenheten. Allt gott! / Ida
2019-10-04Verifierad kund
Hor var och är oerhört engagerad i både vårt köp av bostad och i sälj av vår gamla bostad.
Hon är allting tillgänglig och bra på att informera och guida oss under hela köp/säljfasen.
Mycket duktig!!köpte sitt hus med hjälp av Ida Sjödin en del av Fastighetsbyrån Höga KustenHej Robin! Men tusen tusen tack för de fina orden. Med fantastiska kunder så blir affärerna kanonbra! Grymt jobbat med allt inför försäljningen också. Jag är otroligt tacksam att just jag fick hjälpa er med både husköp och försäljning. Allt gott till er båda! /Ida