Vi träffade Ida första gången våren 2021, det blev ingen försäljning då eftersom vi ångrade oss, men när vi våren 2024 bestämde oss för försäljning var Ida ett självklart val för oss. Vi har under hela tiden känt ett stort förtroende för henne. Hon har alltid uppträtt professionellt, vänligt och med glatt humör. Det har alltid varit lätt att komma i kontakt med henne vid funderingar. Vi är till 100% nöjd med Ida. Per och Gunilla West
Ida Sjödin
Ida Sjödin är mäklare på Fastighetsbyrån Höga Kusten
.Ida Sjödin har varit registrerad mäklare sedan 2013-07. Ida Sjödin har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-10 och har fått 243 omdömen med ett betyg på 4.7. Ida Sjödin har haft 44 försäljningar sen 2023-09 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
Känslan av att kunna hjälpa någon annan. I jobbet får jag möjligheten att hjälpa många människor i alla möjliga situationer. Sälja, köpa, värdering av bostäder, hjälpa till i diverse tankar och funderingar kring olika situationer som att exempelvis titta på ritningar men också att guida dem genom tankar och funderingar både byggnadstekniskt men också i det mest vardagliga som skolor och handling av matvaror, ja listan kan göras lång.
Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Jag tror inte jag är som andra, jag är mig själv rakt igenom. Att våga och vägra göra saker mer komplicerade än vad de är. Självklart finns det miljoner tankar och funderingar när man ska köpa och sälja och jag finns alltid till förfogande för alla typer av frågor. Inget är fört stort och eller för litet.
Vad vet vi inte om dig?
Som barn har jag varit med om att förlora mitt föräldrahem i en brand. Så jag vet mycket väl vad ett hem kan vara. Det är så mycket mer än materiella ting. Det är en känsla, en trygghet och förhoppningsvis massor av kärlek.
2023-09 - 2024-08
243 omdömen om Ida Sjödin
Påläst, engagerad, och förtroendeingivande.En mäklare man kan lita på...
Första bemötandet på husvisningen var på ett behagligt och välkomnande sätt utan att det kändes påträngande. Ida fanns hela tiden med i bakgrunden för att svara på eventuella frågor, samtidigt kunde man gå och titta på huset i lugn och ro utan att känna sig jäktad. I och med att jag och min sambo aldrig har haft med någon mäklare tidigare att göra så hade vi inga särskilda förväntningar, vi hade en neutral inställning. Däremot är vi supernöjda med att just Ida väglett oss genom (och fortsatt) hela ”köpa hus processen”...
Otroligt duktig på de hon gör och håller allt väldigt enkelt. Kan Rekommenderas
Trevlig, ärlig och informativ. Förklarar saker och ting så vi som köper hus för första gången hänger med!
Trevligt bemötande. har uppfyllt alla mina förväntningar
Ida har haft ett otroligt bra bemötande, hon har varit tydlig med all information och även visat på hög tillgänglighet. Dessutom så har hon varit mycket trevlig och väldigt lättsam i kontakten. Som helhet har det varit över all förväntan och aldrig har det känts så lättsamt med en sådan stor sak som en husförsäljning faktiskt är. Kan inte komma på någonting som skulle kunnat varit bättre, så på en skala 0-10 så blir slutbetyget 11 🤩👍..
En väldigt bra och trevlig mäklare. Saklig och förtroendeingivande. Hon levde upp till förväntningarna och levererade en snabb och smidig försäljning.
Bra första intryck. Viktigt med lokalkännedom. Lämnade kontinuerligt återkoppling under processen vilket är mycket viktigt.
Vi har anlitat Ida vid tidigare bostadsaffärer och tack vare ett mycket bra bemötande så blev vi återigen hennes kunder. Vi upplevde att Ida hade mycket god koll på marknadsläget och efter diskussion kom vi fram till rimliga mål. Ida är engagerad och mån om att få både säljare och köpare att känna sig nöjda med affären