Erik Nelson

Erik Nelson

Erik Nelson är mäklare på Fastighetsbyrån Huddinge

Erik Nelson har varit registrerad mäklare sedan 2014-07. Erik Nelson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-10 och har fått 115 omdömen med ett betyg på 4.8. Erik Nelson har haft 34 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2022-03 - 2023-02

115 omdömen om Erik Nelson

Sedan starten hos Reco 2014
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Erik Nelson en del av Fastighetsbyrån Huddinge
    • Huddinge Centrum
    2023-03-24 Verifierad kund
    Han är mycket lyhörd, ödmjuk och man känner att han verkligen vill hjälpa oss på bästa sätt. Är också lätt att få tag på samt flexibel.
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Erik Nelson en del av Fastighetsbyrån Huddinge
    • Huddinge Centrum
    2023-03-21 Verifierad kund
    En grym mäklare som alltid var tillgänglig och hjälpsam vid frågor och funderingar.
    Bra kommunikation genom hela processen och uppdaterar en längs vägen till avslut.
    Rekommenderar starkt!
    • Kästa
    2023-02-26 Verifierad kund
    Har bara positivt att säga.
    Trevligt bemötande, mycket snabb att informera om utvecklingen. Helt enkelt gjorde Erik ett mycket bra arbete så jag kan varmt rekommendera honom som mäklare.

Vänliga hälsningar
    Leif Liljeqvist
  • sålde sitt hus med hjälp av Erik Nelson en del av Fastighetsbyrån Huddinge
    • Gladö Kvarn
    2023-02-26 Verifierad kund
    Erik är en lyhörd och duktig mäklare!
  • sålde sitt hus med hjälp av Erik Nelson en del av Fastighetsbyrån Huddinge
    • Gladö Kvarn
    2023-02-24 Verifierad kund
    Rekommenderar Erik Nelson, mycket erfaren och affären gick super smidigt!
    • Centrala Huddinge
    2023-02-17 Verifierad kund
    Pålitlig mäklare som höll vad han lovade. Erik har under hela processen varit sympatisk, inlyssnande och väldigt engagerad. Han är väldigt enkel att samarbeta med och är en lättsam person.
    Under dessa ostabila tider var Erik ett vinnande koncept då han sålde till ett bra kvm-pris! Rekommenderas!
  • John A
    köpte sitt hus med hjälp av Erik Nelson en del av Fastighetsbyrån Huddinge
    • Vistaberg
    2022-12-14 Verifierad kund
    Erik var mäklare för ett hus som vi köpte. Vi tyckte båda att han var trevlig och gav både utförlig och korrekt information.
    Kommunikationsmässigt var det inga tveksamheter under budgivning och när själva kontraktet skulle skrivas.
    Sammantaget så är Erik proffsig och har gjort ett i våra ögon väldigt bra jobb.
    • Stuvsta
    2022-11-17 Verifierad kund
    Erik är en väldigt kunnig mäklare! Min försäljning gick väldigt bra, fast vi sålde min lägenhet i en tuff marknad. Erik var jättetrevlig, metodisk och höll mig uppdaterad under hela processen.
    • Segeltorp
    2022-10-27 Verifierad kund
    Jättetrevlig och proffsig. Kände mig väldigt trygg genom hela köpet!
    • Centrala Huddinge
    2022-10-23 Verifierad kund