Allt har fungerat jättebra. Vi är otroligt nöjda med Johanna. Vi rekommenderar Johanna och fastighetsbyrån till andra som ska sälja sin bostad. Vi har inget att klaga på.
Johanna Nordholm
Johanna Nordholm är mäklare på Fastighetsbyrån Hudiksvall
.Johanna Nordholm har varit registrerad mäklare sedan 2003-06. Johanna Nordholm har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-02 och har fått 237 omdömen med ett betyg på 4.9. Johanna Nordholm har haft 30 försäljningar sen 2022-11 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2022-11 - 2023-10
237 omdömen om Johanna Nordholm
Johanna är en mycket bra mäklare. Hon lät oss gå runt i lugn och ro under de två visningarna jag var på. Johanna fanns och svarade på på frågor vi hade gällande lägenheten. Engagerad, visade oss både vinds-och källarförråd och även tvättstugan. Hon utstrålar lugn, är lyhörd och tillmötesgående till oss som kund. Vi hade flera sms och telefonsamtal och det var lätt att komma i kontakt med Johanna. Vid köpet av lägenheten gick hon noggrannt genom alla handlingar. Förklarade på ett begripligt sätt vad som stod i köpekontraktet. Vi kommer att rekommendera Johanna som mäklare till vänner och bekanta.
Jag har fått ett Trevligt bemötande av Johanna och hon har varit hjälpsam med att besvara alla frågor.
Glad, lättsam kunnig och proffsig. Vad mer kan man begära.
Trevlig, smidig, proffsig mäklare!
Johanna har ett bra sätt att bemöta, mycket trevlig, lättsam. Rekommenderar henne varmt.
Allt funkade så bra. Mycket trevlig och kunnig. Toppbetyg från mig
Trevlig, engagerad och kompeten
Otroligt proffsig, hjälpsam och trevlig
Lyhörd, opartiskt lojal, tydlig och mycket hjälpsam. Rekommenderar henne alla dagar på året.