Mycket bra med allt som han vill hjälpa till köparen och säljaren.
Ahmed Waad
Ahmed Waad är mäklare på Fastighetsbyrån Järfälla
.Ahmed Waad har varit registrerad mäklare sedan 2022-09. Ahmed Waad har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-11 och har fått 47 omdömen med ett betyg på 4.9. Ahmed Waad har haft 72 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2022-10 - 2023-09
47 omdömen om Ahmed Waad
Duktig och proffsigt mäklaren
Ahmed var väldigt duktig på att få dit potentiella köpare till visningen och la ner mycket tid på att försöka få till en så bra försäljning som möjligt!
Pålitlig mäklare med ett väldigt bra kundbemötande!
Enormt driven, engagerad och framförallt trevlig mäklare. Med rätt strategi, fokus och kundkrets blev slutpriset nästan 20% (!) högre än vad andra mäklare hade satt som mål och trodde sig kunna leverera till. Förutom det stora engagemanget och drivet vid försäljning har han även varit extremt behjälplig vid köp av vårat kommande boende där han bidragit med råd, stöd men även utvärderingarna av objekt. 10/10
Ahmed Waad är en mäklare som har ett härligt bemötande och tar sig tid och lyssnar på en samt förklarar hur allt ska gå till väga på ett mycket bra sätt. Han lever upp till ens förväntningar till 110% och om ni vill ha en av dom bästa mäklare så anlita Ahmed Waad
Ahmed är en noggrann och lyhörd mäklare. Kommunicerar alla steg och är målinriktad. Jag var på utlandstjänst under försäljningen och Ahmed såg till att jag alltid var uppdaterad. Topp, 5/5!
Det är svårt att kortfattat berätta om Ahmed, för han är verkligen en fantastisk mäklare. Hans tillgänglighet, lojalitet, kunnighet och otroliga engagemang är bara ett fåtal av hans styrkor. Han levererade verkligen från start till mål och fick dessutom vår bostad såld till ett väldigt bra pris. Vi kände oss trygga genom hela säljprocessen. Vill du anlita Järfällas bästa mäklare så ska du ringa Ahmed!
Super trevlig mäklare som lyssnade på våra önskemål och överträffade våra förväntningar. Väldigt lyhörd och lättillgänglig. Rekommenderar starkt! 😊
Bra bemötande samt professionellt utfört uppdrag.