Marius Tunaru

Marius Tunaru

Marius Tunaru är mäklare på Fastighetsbyrån Jönköping

Marius Tunaru har varit registrerad mäklare sedan 2022-06. Marius Tunaru har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-11 och har fått 46 omdömen med ett betyg på 4.9. Marius Tunaru har haft 19 försäljningar sen 2022-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-11 - 2023-08

46 omdömen om Marius Tunaru

Sedan starten hos Reco 2022
Pernilla S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Marius Tunaru en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Hisingstorp

Trevlig, kunnig, närvarande . Lätt att nå.

Jonathan S

Otroligt nöjd med mäklaren och firman, lägenheten var under kommande och fick möjligheten att köpa innan den kom ut. Snabb ochh enkel affär!

Danny M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Marius Tunaru en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Hisingstorp

Jag upplevde Marius bemötande mycket trevligt, alltid ett leende på läpparna. Marius kunskaper som mäklare är mycket bra, han förklarar allt på ett förståeligt sätt, svarar på alla frågor utan bekymmer. Jag kände mig mycket nöjd med Marius som mäklare.

Bernt S

Fantastiskt bemötande! Kunnig, rolig, supertrevlig och professionell ! Fantastisk service 👌

Fredrik B
Köpte sitt hus med hjälp av Marius Tunaru en del av Fastighetsbyrån Jönköping

Marius är mycket hjälpsam! Har känt mig trygg hela vägen från visning till köp.

Jacob A
Bymarken

Marius är tillgänglig och ser till kundens önskemål. I en ansträngd marknad kom vi i mål med vår försäljning på ett önskvärt sätt.

Jacob W
Torpa

Mycket flexibel och behjälplig.

Julia A
Köpte sitt hus med hjälp av Marius Tunaru en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Tokarp

Marius är en mäklare som jag verkligen skulle rekommendera till andra. Han är hjälpsam, lättillgänglig & tar sig verkligen tid för sina kunder.

Julia A

Robert W
Sålde sitt hus med hjälp av Marius Tunaru en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Tokarp

Marius har varit engagerad och kunnig samt snabb med svar på alla frågor. Jag rekommenderar Marius.