Rebecka Emanuelsson

Rebecka Emanuelsson

Rebecka Emanuelsson är mäklare på Fastighetsbyrån Jönköping

Rebecka Emanuelsson har varit registrerad mäklare sedan 2020-06. Rebecka Emanuelsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-10 och har fått 124 omdömen med ett betyg på 4.8. Rebecka Emanuelsson har haft 27 försäljningar sen 2022-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-12 - 2023-11

124 omdömen om Rebecka Emanuelsson

Sedan starten hos Reco 2020
Jessika A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Rebecka Emanuelsson en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Kålgården

Trevligt bemötande och bra och snabb kontakt både när det gäller visning samt att besvara frågor gällande det aktuella objektet..

Svar från Rebecka Emanuelsson

Tack för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme. Det betyder mycket för mig att ni upplevt att köp-processen känts bra. Nu ser vi fram emot tillträdet :) På återhörande! Vänligen, Rebecka

Anna E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Rebecka Emanuelsson en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Kålgården

RE lyssnade in våra behov och önskningar. Hon var lyhörd och återkopplade under hela processen. Hon använde flera kanaler för att presentera vår lgh. Alltid trevlig ,vänlig, professionell. Vi vill varmt rekommendera RE

Svar från Rebecka Emanuelsson

Tack för omdömet och förtroendet att sälja den fina bostadsrätten. Det har enbart varit trevligt att få hjälpa er :) Vi ses vid tillträdet! Mvh, Rebecka

Jan-Erik P
Kålgården

Lugn och metodisk. Trevlig. Bra återkoppling till säljarna. Kan rekommenderas!!

Svar från Rebecka Emanuelsson

Tack så mycket för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme! & Tack för förtroendet att få sälja den fina bostadsrätten! Vänligen, Rebecka

Ulla Britt N
Kålgården

Trevlig om man har frågor o hon är ute på uppdrag. Så hör hon av sig så fort hon kan.

Svar från Rebecka Emanuelsson

Tack för ert omdöme! Det har varit ett nöje att få hjälpa er med lägenhetsköpet :) Bästa hälsningar, Rebecka

Leonita D
Huskvarna Norrängen

Jätte trevlig, bra på de hon gör. Man kunde känna sig trygg med henne vid köpet, hon finns även alltid där när man har frågor eller behöver hjälp. Än så länge är allting jätte bra! :)

Svar från Rebecka Emanuelsson

Stort tack för omdömet! Jag är glad att höra att du kände dig trygg vid köpet och att du är nöjd med min service. Jag finns alltid här för att hjälpa till och besvara dina frågor. Tveka inte att kontakta mig! 🙂 Vi ses vid tillträdet! Vänligen, Rebecka

Birgitta G
Sålde sitt hus med hjälp av Rebecka Emanuelsson en del av Fastighetsbyrån Jönköping

Rebecka har bemött mig på bästa sätt och levt upp till mina förväntningar på försäljningen av mitt sommarhus. Min förhoppning var att försäljningen skulle gå fort vilket också skedde. En god relation har också skapats mellan mig och köparen vilket också är betydelsefullt för mig.

Svar från Rebecka Emanuelsson

Tack så jättemycket för dom fina orden och att du tog dig tiden att skriva ett omdöme :) Vi ses vid tillträdet! Mvh, Rebecka

Naveen Kumar R
Ekhagen

Rebecka is very pleasant, approachable and knowledgeable person. We got all the information we needed as a buyer. She also helped us to understand the different types of policies and procedures. Would definitely recommend her.

Thank you Naveen! :) Kind Regards, Rebecka

Joakim E
Huskvarna

Jättetrevligt. Engagerad, snabba att svara och ta reda på saker. I en svår tid att sälja gjorde hon det ändå bra.

Svar från Rebecka Emanuelsson

Stort tack för ditt omdöme och att jag fick sälja ert fina parhus! :) Vänligen, Rebecka

Hanna G

Rebecka levde upp till alla mina förväntningar hos en mäklare, jättetrevlig, tillgänglig, tillmötesgående och tydlig. Vi är jättenöjda att vi valde Fastighetsbyrån!

Svar från Rebecka Emanuelsson

Tack för att du tog dig tiden att skiva ett omdöme. Vi ses vid tillträdet! :) Vänligen, Rebecka

Catrin G
Bankeryd

Jag var otroligt nöjd med Rebeckas arbete med vår försäljning i denna svåra marknad. Hon var noggrann och svarade alltid på ens frågor snabbt. Kan rekommendera henne skarpt!

Svar från Rebecka Emanuelsson

Tack bästa ni :) Har enbart varit kul att få jobba med er! Vi hörs av framåt och ses vid tillträdet. Vänligen, Rebecka