Said Ajkunic

Said Ajkunic

Said Ajkunic är mäklare på Fastighetsbyrån Jönköping

Said Ajkunic har varit registrerad mäklare sedan 2019-09. Said Ajkunic har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-10 och har fått 147 omdömen med ett betyg på 4.8. Said Ajkunic har haft 24 försäljningar sen 2022-11 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

2022-11 - 2023-10

147 omdömen om Said Ajkunic

Sedan starten hos Reco 2019
Ali A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Said Ajkunic en del av Fastighetsbyrån Jönköping

Det är fjärde gången har vi haft Said som mäklare för vår bostadsaffär. Vi har både köpt och nu senast sålt lägenhet med hjälp av Said, och vi har varit väldigt nöjda med båda processerna. Trots utmanande tider lyckades han sälja lägenheten snabbt och till ett bra pris.

Sofia H
Köpte sitt hus med hjälp av Said Ajkunic en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Tenhult

Genomsnäll och professionell mäklare som tog sig tid att svara på frågor via mejl, telefon och fysiskt.

Inger Å
Köpte sin lägenhet med hjälp av Said Ajkunic en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Bankeryd

Allt skedde snabbt och bra , naturligtvis hade önskat ett ngt lägre pris.

Khuder S
Köpte sitt hus med hjälp av Said Ajkunic en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Taberg

han är en väldigt snäll och stödjande och samarbetsvillig person

Lars V
Sålde sitt hus med hjälp av Said Ajkunic en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Taberg

Said gjorde redan från början ett för mig positivt intryck genom såväl lugn som saklighet. När vi kom fram till att lämna uppdraget kan jag så här i efterhand tänka att utgångspriset borde satts något lägre. Summan var ju självfallet angiven av mig men med ett överskattande av det rådande marknadsläget. Kanske borde Said men sin insikt i marknaden "bromsat" lite. Jag tror dock inte detta gjort någon betydelse för det slutliga resultatet. Under processen med annonserade och bokade visningar etc. gjorde Said ett mycket...

Ulrika P
Torpa

Vi har både köpt och nu senast sålt lägenhet med hjälp av Said och vi har varit väldigt nöjda med båda processerna. Vi upplevde honom som professionell, kunnig, vänlig och hjälpsam och samtidigt driven och målinriktad. Under hela säljprocessen blev vi regelbundet uppdaterade och inblandade i nästa steg, vilket kändes tryggt. Trots utmanande tider lyckades han sälja lägenheten snabbt och till ett bra pris.

Dominika G
Huskvarna Söder

Proffsig och fantastisk mäklare! Lätt att nå och ha dialog med. Rekommenderar alla att ha Said som mäklare.

Nikola B
Mariebo

Mycket trevlig man, bra kommunikation.Vi kom överens om allt väldigt enkelt och snabbt.

Laila H
Mariebo

Jag tog kontakt med Said när jag skulle sälja min lägenhet. Han blev glad då för jag har stort förtroende för honom . För två år sen sålde han en lgh som jag hade ärvt. Och det gick över förväntan. Men nu är det andra tider men Said lyckades över förväntan och jag är väldigt nöjd med hans arbete och arrangemang för min skull.

Einar N
Ekhagen

Mycket vänlig, glad och entusiastisk